Filmkvällis

Hejsan !
Nu har jag precis haft en liten filmkväll med R, riktigt skoj var det. Först så gick vi ner till centrum och köpte massssa godis (har fortfarande hur mycket kvar som helst så om någon är sugen är det bara att komma :p haha). Sen när vi var hemma igen så tog vi fram massa filtar och fyllde hela sägen med det och kuddar, allt som hör till en riktig filmkväll.
Vi kollade b.la. på John Tucker must die

Riktigt bra film, har sett den säker 20 gånger nu men lika bra varje gång. Hade iallafall en riktigt skoj kväll , bättre kunde man inte önska såhär helgen innan man åker iväg lite, :).
Imon annars så tror jag banne mig att jag ska ta och åka in till alingsås men har en känsla att jag inte kommer orka göra det, men får väl tvinga iväg mig iallafall för vill så gärna ha den kjolen!. En sak som är bestämt iallafall är att jag ska hem till N (som också fyller år idag, så GRATTIS på henne :D) hon ska nämligen ha släkt kalas så hon tyckte att jag och några till skulle komma. Men har fortfarande inte köpt någonting till henne men jag tänkte att det kanske är roligare att få någonting som inte kommer ifrån sverige, så jag ska nog ta och köpa någonting när jag är på gran canaria istället :)!

Hoppas ni alla har haft en bra lördag! :) puss

God morgon!

Hjäälp tror skolan har sugit sig in i min hjärna lite för mycket nu, för i morse vaknade jag 8:20, och det första jag tänke var hjjälp jag har försovit mig xD inte bra alls :p. men lyckades somna om igen som tur va.

Idag så ser dagen ut såhär: först nu påmorgon så ska jag bara ta det lugnt och njuta av en riktigt go frukost sen ska jag upp till stallet och rida, så där kommer nog några timmar flyga förbi.
Efter stallet så blir det bara hem, duscha och göra i ordning mig lite fort sen så ska jag iväg och träffa R, för vi ska ha en filmkväll nu innan jag åker iväg :).
Hade igentligen försökt komma iväg till alingsås också och kollat på en kjol jag såg där för ett tag sedan men vet inte riktigt hur jag ska hinna med det. Och det värsta är att jag inte tror den kommer finnas kvar längre :/ men vi får hoppas!, tror jag ska ta och åka dit in imon istället.

Alltså jag kom och tänka på en sak igår när jag satt på tåget påväg hem så var det ett killgäng där nästan hälften av dom var as packade. Men så satt vi där och helt plötsligt så började det lukta rök och tåget stannade, så fick vi veta att tåget inte tänkte köra på 10 min bara för en av de killarna hade rök. Alltså hur jädra dum får man vara om man röker inne på ett tåg. Men efter en stud så kom de på att de hade tid att gå ut och röka en till cigg innan tåget skulle åka igen men så tur hade de inte, för när de hade gått ut så stängde de tågets dörrar och började köra igen. Haha var rätt skoj att se dem stå där helt förvånade, men rätt åt dem.
Fattar inte hur folk tänker när de gör sådant, eller rättare sagt om de nu tänker över huvudtaget. Förstör ju för alla, det är ju inte precis kul att sitta och vänta på att röken ska försvinna när man bara vill hem och sova så sent på kvällarna :p.

Hoppas ni får en bra lördag iallafall !, nu ska jag kila och äta lite (a) hörs sen kram <3

FREDAG!

Äntligen fredag och äntligen är det snart lov, bara en vecka kvar nu (a).
Och nu är det jobbigaste i skolan över för de här veckorna allt vi har kvar nu är en skrivning. är hur glad som helst för detta är typ den första helgen på länge som man inte behöver plugga på ! hahaha :D

Men nu kom jag precis hem,  när jag hade kommit hem ifrån skolan så smsade J och frågade om jag ville åka in till Göteborg och fika o snacka lite. Och det är klart man ville :).
Så väl inne i Göteborg gick vi först till donken och åt lite halv go mat, man kan ju inte precis säga att donkens mat är god :p men det dög iallafall. Sen så gick vi runt i nästan hela gbg och snackade om precis allting, rätt härligt att ha någon som man kan snacka så. Hade i allafall en super duper mysig kväll :) och imon så ska jag och R ha en liten film kväll nu innan jag åker.
Sen resten av helgen får vi ta som den kommer, men nu komme jag nog somna för jag ligger här i sängen med min kära lilla dator och försöker hålla uppe ögonen så mycket det går, helt slut efter veckan :p.
Hoppas ni har haft en härlig dag iallafall ! (a)
Puss och sov gott <3

kort



Här kommer ett utav korten jag tog på Model lab.
<3

torsdag

Hejsan !
Jag kom precis hem ifrån bikupan tror jag de kallade det, hehe det var iallafall en sak i skolan där alla 1:or kunde komma och träffa alla lärare på hela skolan tillsammans med sina föräldrar. Kan verkligen inte påstå att det var skoj på något sätt för det var det inte !, rätt segt men nu vet jag iallafall hur jag ligger till i alla ämnerna :).
Efter jag hade vart där så åkte jag och pappa o köpe lite godis och tai mat bara för detta är sista dagen innan jag åker till mamma. Och så kommer jag ju inte träffa han på 3 hela veckor nu så lite förväl mys måste man ju ha :).

Annars idag har det inte hänt mycker jag har bara pluggat massa till provet i Kemi imon :/ jag orkar verkligen inte är hur trött som helst och att bara se boken ligga här framför mig får mig att vilja försvinna.
Skolan var helt okej annars var faktiskt riktigt skoj för en gång skull, fast inte lika skoj var det sms'et jag hade fått i från S imorse där det stod att han inte mådde så bra och hade börjat hosta blod :s hjälp liksom. Men som tur så var det inget farligt för när han hade vart hos doktorn sa de att de berodde på att han hade haft så mycket hosta så det var bra ! :)

Tillbaka till pluggandet nu igen :''/ , pussiss <3 och god natt (a).

Onsdag

Hejsan ! , Kom precis hem ifrån skolan nu, buurr va kallt det är ute tror det kommer komma en till vinter eller ngt :s, vill ju ha sommar nu !!, Slippa alla tjocka jobbiga kläder man måste ta på sig för att inte frysa ihjäl, tänk vad härligt när man kan vakna på morgonen och det ända man behöver ta på sig är ett par shorts och linne :) längtar !.

Hade sov morgon i morse med fast sov inte ut som jag hade tänkt iallafall för vaknade vid 6 :/ och då var det omöjligt att somna om igen.
Men efter att ha träffat N nere vid bussarna så blev man rätt pigg, säger bara en sak man kan inte ha tråkigt med henne. Och snart så fyller hon år men ingen aning vad jag ska köpa :s några idéer? (a)
Måste göra i ordning lite mat nu innan jag dör av hunger, haha ha d bra sålänge hörs sen ! :)<3

tisdag

Tjo !

Alltså nu har jag tänkt lägga in mina kort jag har på kameran i snart en vecka men det blir aldrig av :s haha , tänkte lägga upp lite bilder ifrån model lab så ni kan få se hur de sminkade och lite så :). Så jag får ta och göra det i kväll för just nu har jag inte kamera sladden med mig.
Skulle igentligen ha sov morgon till 10.10 idag men istället var jag tvungen att vara i skolan 9.20 bara för vi skulle bestämma våra iv-val inför 2an, det blev dom jag hade tänkt (naturkunskap B & Foto A) nu får vi bara hoppas på att jag får dom med, jag tog även presentationsteknik som andra handsval ifall det inte blir ngt av de andra, men hoppas vekligen det blir ! :).
Jag och N upptäckte en sjukt knas sak idag vi hade nämligen 2 lektioner som var 3 timmar tillsammans så vi gick i väg till ica innan och köpta massa frukter. Tror banne mig de hade sprutat in något pigg medel i bananerna, för när man åt dom blev man helt hyper :p haha, måste vart något knas för så pigg som jag blev borde man verkligen inte bli uatv bananer xD.

Nu så ska jag kila iväg o läsa på lite kemi till provet som vi ska ha på fredag nu, ussh ussh min hjärna är helt slut nu men snart så åker jag iväg till Gran Canaria (a) räknade ut idag att det bara är 7 styckna skol dagar kvar innan planet lyfter :).
Till det här mysiga stället ska jag, Gran Canaria, Bahia Feliz


puss <3


God morgon sömntutor

God morgon på er och hoppas att ni har sovit gott !
Efter träningen igår  så var jag rätt trött, så när jag väl hade kommit hem så duschade jag bara och åt lite sen somnade jag som en stock (a). hehe och sen vaknade jag kl. 6 i morse hur pigg som helst, är dock inte lika pigg nu :p.
Snart så ska jag gå iväg till bussen ska bara få ordning på mitt getingbo till  hår just nu som står åt alla håll och kanter , varför ska alltid håret vara det jobbigaste?  :S

Hoppas ni fick en bra måndags kväll igår iallafall ! :) hörs ikväll ha d bra !


måndag

Måndag idag igen då, alltså veckorna bara flyger fram just nu, känns som om man inte hinner med någonting alls längre :s lääskigt vad tiden går.
Och i mon ska vi bestämma våra IV val inför 2an mina val kommer nog bli Naturkunskap B och Foto A, det är grymt svårt att veta vad man ska välja. Tänk om man väljer fel och ångrar det sen ussh vill inte ens tänka den tanken just nu , hur kan man begära att man redan redan nu ska veta vad man vill hålla på med i hela sitt liv sen ? :s. Men aja nu är det som det är så man får försöka göra allt så gott det går, hoppas bara inte jag kommer ångra mina val som jag gör nu senare.

Idag annars har det inte hänt så mycket bara vart i skolan men snart så ska jag in till stan och dansa (a) iiih sjukt kul kommer det bli!, Det är verkligen högre tempo på det nya stället om man jämnför med det jag gick innan, me det är bara bra för då lär man nog lära sig en del med :).
Men nu måste jag tillbaka till mitt pluggande , prov i Kemin på fredag i bindningar och lite räkne-uppgifter :/ det värsta är att man inte vet vad det är man ska plugga på, det vi kan läsa på det gick den där andra läraren vi hade som vikarie igenom så nu kan man redan allt det :p. Men aah jag får ta och fråga det imon istället + att imon har vi också en teknik redovisning om internet. Jajja mycket är det verkligen men inte långt kvar tills det är lov nu (a).

puss ha det mys idag !  <3


Model lab

Hejan , jag kom precis hem ifrån Model Lab. Sjukt kul var det ! En utav mina kompisar blev uppringde utav en där ifrån som frågade om vi ville komma och ta kort som vi sedan fick köpa, och klart vi ville !:D
Så nu har jag vart där och det var sjukt skoj, och den fotografen jag hade gjorde allt bara mycket roligare. Men tyvärr så fick jag inga bilder med mig hem idag för man var tvungen att ha med sig en vuxen, men mamma ska in en dag i veckan och kolla på dom och sen köpa några :D . Wiihooi ! Så snart kan jag lägga upp några här på bloggen så ni också kan få se dom :).
Annars idag har det inte hänt mycket alls, jag har bara pluggat hela morgonen och nu ska jag fortsätta med fysik, usssh !! det är hur jädra tråkigt som helst :p.
Jaja, hoppas ni också hade en underbar dag !, Sov gott sen för nu ska jag fortsätta med det tröökiga.
Nattii <3

240109

Godkvällis !
Jag kom precis hem, var ju först och tränade på dagen idag, sen så åkte jag iväg och fixade lite saker men nu är jag hemma igen :). Träningen innan gick väldigt bra men förra gången hade vi våran förra lärare och idag hade vi hon vanliga, kan bara säga en sak våran gamla är mycket ! bättre. Med hon förra så kände man verkligen att man lärde sig massa hela tiden, medans nu kännas det bara slappt. Så funderar att byta dag att rida på så att man kan få lära sig lite mer istället.
Men nu ska vi inte klaga här det är ju löördag (a) , och snart så ska jag iväg och kolla på en film :).
Men ha d så bra alla ! sov gott sen <3

p.s. kolla dessa sakerna blev lite sugen på att handla nu (a) denna mysiga koftan ,
 
den här jackan ,

eller dessa byxorna, kan man ha hemma och mysa i ,

Allt är ifrån hm, så bra priser :), man kan verkligen inte få nog av den affären den har allt man kan tänka sig inom kläd väg,


god morgon på er alla !

God morgon, hoppas ni alla har sovit riktigt gott! Det har iallafall jag gjort, jag kommer inte ens ihåg när jag somnade :p allt jag kommer ihåg var att jag låg i sängen och smsade och sen helt plötsligt så vaknade jag kl.07:00 i morse, haha. Lyckades att somna om sen som tur va, så gick upp vid 11, åt lite frukost och kollade på en film som gick på tv.
Annars idag s har jag inte planerat att göra någonting speciellt, ska bara iväg och rida senare. Kommer bli riktigt skoj för just nu har jag en häst som inte funits på ridskolan så länge så hon är lite speciell att rida, man kan säga såhär man får vara glad om man lyckas sitta kvar hela lektionen ;) haha.

Vet ni min första tanke när jag vaknade i morse var att om 2 veckor exakt idag så kommer inte jag vakna upp i Sverige, nää får då kommer jag vakna upp i ett hotelrum i Gran Canaria (a). Kommer bli så himla härligt att bara komma bort från Sverige lite och ta det lugnt på en sandstrand där långt borta !. 

Men nu ska jag ta och göra i ordning mig inför träningen och sen ta och äta lite så man orkar med hela träningen. Ha en bra dag alla !, hörs sen <3


Fredags mys,

Hejsan, nu sitter jag här i mitt mysiga rum och kollar på let's dance, äter lite gott fredags godis och så sist men goaste, dricker min mumsiga special latte (a) haha fattar inte riktigt hur man kan vara så såld på en late som jag är, men går gör det ju tydligen :p.
Fick precis en jätte mysig låt från min bästis simon, den heter:  You Don't Know - Clark & Lana. Riktig mysig att lyssa på såhär på kvällen när mann sitter här själv, haha nu lät det väldigt deprimerande istället men var inte riktigt så jag menade men ni förstår nog.
Sitter och kollar lite på kläder också,  har massa pengar nu så tänkte passa på men bara det när man väl har pengar så hittar man ingenting alls. Och sen när man väl inte har någonting då hittar man hur mycket som helst, så himla typiskt och jobbigt ! :p.
Kommer lite bilder sen på lite kläder jag funderar på att köpa, men inte 100  vad jag är ute efter :).
Ha en riktig mysig kväll så länge! 
puss <3

Fredag

Woohoo! äntligen är denna veckan slut och äntligen är det freedag ! :D
Guuv vad härligt, just nu så håller jag på att packar för jag ska snart ta och åka iväg till papsen. Inte för han bor så långt bort men jag har lite för mycket kläder som jag vill ha med mig (a). Senare ikväll så kommer pappas tjej hem till oss så ska vi äta lite Thai mat och såklart kolla på let's dance :p hehe.
Annars idag så har jag bara vart i skolan, vi skulle igentligen haft kemi hela dagen bara för vi har missat så mycket i det nu när vi har övat på det nationella provet. Men läraren var sjuk så vi fick ha en annan och ärligt jag har nog aldrig fattat så mycket på så kort tid. Sen så hade vi bara lite engelska och svenska och till sist hade vi simning på gymnastiken.
Så dagen gick rätt fort ändå :).
Men nu ska jag fortsätta med packningen, ha d bra sålänge hörs sen ! <3
hehe , och här kommer en hemsk bild på lilla mig (a) xD

stressad dag

Hejsan, hann tyvärr inte blogga igår :/ efter skolan så hann jag precis bara hem och byta om, göra lite läxor, sen åkta jag och Nicole o träffade Malin och Sara på pizzerian.
Efter vi hade tryckt i oss en riktigt go pizza så gick vi hem till Malin och gjorde det vi igentligen skulle ha gjort, nämligen att kolla på en film. Haha låter ju som någonting jätte viktigt men vi hade faktiskt det i läxa :p vi håller på med att analysera filmer på svenskan, (dock inte lika skoj).
När vi hade kollat på filmen så gjorde vi kemi läxan som var tills idag men vi fattade verkligen nada !! Så när klockan var nästan 22 gav vi upp.
När jag väl var hemma sen hann jag inte göra mer än kolla på sängen så sov jag nästan :p sjukt trött var jag (a). hehe men hoppas ni hade en bra torsdags dag iallafall ! <3

Onsdag!

Hejsan, hoppas allt är bra ?! :)
Nu är det bara 2 dagar kvar på denna veckan sen är det bara 2 veckor till, sen är det lov !! ;D Och nu är matte A färdig med, provet gick helt okej tror jag eller det kändes iallafall så, men vi får se sen när vi får tillbaka resultatet ifrån det.
Slutade redan kl.12 idag så efter provet åkte jag direkt hem, åt lite mat och kollade på mamma mia filmen. Sen har jag inte gjort så mycket mer, just nu sitter jag bara och kollar in lite badkläder som jag är sugen på att köpa :),
Här är några från hm och asos;


Ha en bra kväll !, nu ska jag ta läsa lite sen ska jag sova tidigt hade jag tänkt (a) puss <3


Tisdag

Hejsan !, dagen innan sista chansen på matte A kursen nu ändå är jag inte ett dugg nervös konstigt nog :p har heller inte orkat räkna så mycket matte som jag hade tänk,t för när jag väl sätter mig ner och ska göra det så vet jag inte vad jag ska räkna för någonting. Så lika bra att bara låta det vara man har ju ändå övat på det hela terminen så vi får se hur det går imon istället.
Var som sagt bara i skolan i 4 timmar annars idag, verkligen hur skönt som helst. Vi började med att ha Teknik/samhäll/människa och där håller vi bara på med ett arbete som vi ska redovisa nästa vecka, men min grupp är klar med det så vi delade bara upp vem som skulle säga vad och så. Sen var det lunch och efter den hade vi matte och på den sprang alla mest runt och hade rast för ingen orkade jobba :p. Efter skolan sen var det bara hem och snabbt in i affären och köpte det jag ska ha på provet imon det blir; coca cola, russin och bananer haha lite nyttigt blir det ju iallafall (a).

Men nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon :). ha d bra alla, och sov gott !! <3


The Voice street dance school - MTV Grinding !

Idag så började jag på The Voice street dance school (a) kommer verkligen bli hur skoj som helst den dansen jag ska dansa heter MTV Grinding. Är ungefär samma som jag har dansat innan, men kände att det var dags att byta dansskola så man utvecklas lite mer och kommer någonstans :).

Så jag har inte gjort så mycket idag annars , var bara i skolan började inte försen kl 9.40 riktigt härligt och imon börjar jag inte försen kl 10.00 och vet ni när jag slutar... kl 14.00 ,yiipppii !:D haha bara för vi ska öva till nationella på onsdag. Sen på osdag så slutar jag efter det jag gjort provet så slutar kl 12.00 :). Kan verkligen inte bli häärligare vecka.

Men nu ska jag dricka upp min latte sen är det hopp i säng med mig, Hoppas alla ni har haft en bra dag iallafall!! :) puss och god natt <3

Mysig kväll med latte !

Rubriken säger allt !, Det är en jätte mysig kväll ute med massa snö  som faller ner, och jag sitter inne och dricker latte med kanel (a) mumsigt värre,


Idag var jag som sagt i Gamlestan och kollade på min nya dansskola, den var inte öppen så kunde inte gå in och kolla på den men den verkar ändå vara grymt bra ! Så imon är det första gången jag ska dit och dansa, nu har jag bara ett prolem det är när jag ska åka dit. Alltså jag vet vilken spårvagn och så jag ska ta men vet inte 100 vart jag ska hoppa av xD  haha men det löser sig nog imon. Tänkte åka dit tidigt så jag har god tid på mig :).

Men nu ska jag dricka upp min gooa latte sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min engelska bok :/ suuck jag orkar inte läsa nu xD.
Men sov gott alla underbara männsikor där ute ! puss<3


God morgon!

God morgon på er alla, hoppas ni sovit gott :).
Själv vaknade jag med träningsvärk i hela kroppen :p men det är rätt härligt, annars idag så händer inte så jätte mycket jag ska bara plugga inför nationella provet nu på Onsdag. Sen ska vi bara åka och kolla vart den nya dansskolan ligger som jag ska till imon. Kommer bli grymt skoj !.
Men först nu så ska jag hoppa in och ta en lååång skön dusch (a) puss

Lördagen

I går hann jag inte blogga någonting, för först på morgonen så var det iväg till stallet och träna. Gick riktigt bra faktiskt även fast jag hade en av de nya hästarna som jag aldrig ridit innan :). Haha men nu har jag bara träningsvärk i hela kroppen istället, fast man ska inte klaga för det är ändå rätt gött att känna att man har gjort någonting.
Efter träningen så hann jag inte mer än att komma hem innan J kom hem till mig. Vi åt lite mat bara sen var det dags att fixa iordning sig inför poolpartyt som var på kvällen. Helt onödigt att man gjorde i ordning sig igentligen för väl inne där så var det vattenkrig och massa. Så håret och sminket var förstört inom 2 sek :p.
Men det var riktigt skoj, fast blev lite segt inpå slutet då de flesta gick hem. Men klart en lyckad kväll iallafall :) !!

Hoppas ni hade en bra Lördagskväll med ! <3

Let's Dance

Hejsan alla underbara!
Nu sitter jag och kollar på Let's Dance, hehe brukar i vanliga fall inte tycka om det men på något konstigt sätt så var det faktiskt skoj att kolla på det i år. Än så länge har jag inte hittat någon som jag gillar mer än någon annan, men så klart det finns de som är bättre och de som är sämre.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, en riktig slappis dag i skolan med film och bad :). Vi fick kolla på Vinterviken; en svensk film som handlade om en kille och en tjej från två helt olika familjer och som i nästan alla sådna filmer, blir kära i varandra. På badningen så fortsätte vi med livräddningen ifrån förra gången, först fick vi simma på 3 olika sätt i 15 min som uppvärming, efter det så skulle vi simma 50m så fort vi kunde och så tog en tid på hur lång tid det tog. Den tiden ska vi sedan försöka slå i slutet av 2an, jag fick tiden 58sek, kanske inte det bästa men det fick duga iallafall :p. Sen åkte jag hem till mamma och åt en riktigt god middag, blev Thai mat (a) mumsig värre.

Nee nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance ;p ha d bra så länge alla !! <3

Torsdag

Hejsan !
Äntligen är skolveckan snart slut bara en dag kvar nu och i mon är det exakt 3veckor tills jag åker till Gran Canaria ! :D läängtar verkligen tills man ligger där på stranden och bara har det bra !
Just nu annars gör jag inte så jätte mycket har precis gjort klart alla läxor så nu är man av med allt det, eller för denna veckan iallafall. Har inte hänt så mycket mera, och i skolan hände inte speciellt mycket heller :p. Eller en skoj sak har hänt idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket med läppglans i från Sweet Kiss tror jag det var :).
 Men imon händer det mer saker; i skolan så blir det först film och sen badet med klassen. Efter skolan blir det att åka hem till pappa och hämta alla sakerna, sen hem till mamma. Så kommer mina halv bröder med, träffar de inte så ofta eftersom de bor med sin mamma i skåne.
Hahah och mamma ringde innan och sa att hon och Göran hade vart och köpt en ny bevlåda, fast nu var det en med lås på ;).

Nee nu ska jag ta och hoppa in i duschen (a), Natti natti på er alla ! <3


Onsdag

Hejsan!
Hände värsta skumma saken idag, efter skolan idag så åkte jag hem till mamma istället för pappa som jag igentligen skulle ha gjort. Men när jag kom hem till henne så tog jag in posten som jag brukar göra, men sen när mamma och hennes kille kom hem och öppnade den så fanns det ett kuvär med tågbiljetter i för 13.000 kronor :o. De hade inte beställt några tågbiljetter så de var inte deras. Utan det är någon som har skickat efter dom i mammas killes namn och sedan tänkt ta dom och på det sättet slippa betala. Snacka om tur att jag gick hem hit för dom brukar komma hem rätt sent på onsdagar i vanliga fall så om inte jag hade tagit in posten så hade den som nu beställt biljetterna vart här och hämtat dom. Och sen så hade vi fått betala deras resa :s .
Alltså jag fattar inte att personer ens kan göra någonting sådant, om dom vill åka någonstans får de väl fasiken ta och betala det själva med !Men tur va att de inte hann få tag i biljetterna iallafall ! :)

Annars idag så har det inte hänt så jätte mycket, skolan rullade på hade ju badning på schemat. Hehe och det var faktiskt rätt skoj , vi hade livräddning. Gick bra , men i slutet när alla var så trötta så var det mer hjälp att drunkna xD haha, på fredag så är det bad igen skoj skoj ! :)
Nee nu ska jag tillbaka till mitt matte pluggande :'/ inte lika skoj men om en vecka idag så är jag klar med matte A, wiihi längtar  !! ;)

Hittade den här mysiga bilden på datorn, hade verkligen inte haft någonting emot att vara där ! (a)
hittade den här mysiga bilden på datorn, hade verkligen inte haft någonting emot att vara på den där stranden just nu. Istället för gråa, tråkiga sverige (a)

Puss ha en bra kväll alla <3

Tisdag

Tjossan !
Jag har precis duschat och tänkte snart ta och sova, haha vet det kanske är lite tidigt men är verkligen helt slut efter skolan :p. Imon så ska vi bada på gymnastiken vi gör det rätt ofta nu eftersom skolan ligger nästan brevid ett badhus, sen händer inte så mycket mera.
Hoppas ni alla haft en bra dag iallafall ?! :)
Min har varit helt okej , började kl.10 med den där föreläsningen om meritpoäng, var inte alls kul att lyssna på så efter 20 min satt man nästan och sov på stolen :p men hellre det än lektioner iallafall (a).
Sen så flöt hela dagen på bara, när jag kom hem så gjorde jag inte någonting annat än pluggade. Haha som jag har gjort precis varje dag men det är ett måste i den linjen jag går. Fast det är rätt bra ändå man har ju alltid någonting att göra + man bli ju lite smartare med (får man ju hoppas iallafall (a) :p ) så varför ska man igentligen klaga på det, eller joo det ska man för det är Sjuukt trååkigt  :p.

Nee nu ska jag tillbaka till mitt tröökiga pluugande och sen blir det att sova (a). puss ha d bbästaste !!

good morning sunshine

God morgon på er alla !
Hoppas ni har sovit gott det har iallafall jag, råkade somna hur fort som helst igår. Efter det att jag hade kommit hem från att jag och J hade vart och hämtat biljetterna så pluggade jag det sista, känner mig riktigt duktig nu faktiskt för blev klar med precis allt som jag hade planerat (a).

Nu ska jag börja göra i ordning mig, börjar inte försen kl.10:00 med en föreläsning om merit poäng. Så hela dagen börjar rätt härligt, men sen går jag ända till kl. 16:00 inte lika skoj :/ veckans senaste dag som tur är ! :)

Ha en underbar tisdag alla !! <3


USSH !!

Det perfekta ordet just nu ! För det första så somnade jag inte försen kl.2 i natt sen var det upp kl 06:00 iväg till skolan. Väl i skolan fick vi hur mycket läxor som helst och fick veta att jag ska ha ett prov på ALLA oregelbundna verb i engelska, succk :/ haha och nästa vecka är det nationellt prov i matte A :p haha nee guuv vad jag klagar nu men jag är verkligen hur slut som helst nu och det är bara måndag :p xD.

Men nu har jag iallafall tagit en paus från pluggandet och fixar i ordning mig lite för ska snart iväg och träffa J, sen ska vi träffa en kompis till henna som har köpt biljetterna till Poolpartyt på lördag (a) kommer bli sjuuuuukt skoj !! :D
Hehe vad har ni gjort idag nu då? :)

pusspuss hörs senare <3

Söndag

Hej alla !
Idag har vi haft släktkalas för mig, igentligen fyllde jag inte år nu men det var så mycket som hände i december så det fick bli nu iallafall när alla hade tid och så :). Riktigt skoj kväll faktiskt, man brukar ju inte precis gilla att umågs med släkten i vanliga fall men idag var det riktigt skoj! Skrattade riktigt mycket så man kan inte säga annat än att detta var en riktigt lyckad kväll.

Och inte nog med det så ska jag och min kompis på poolparty nästa helg (a) kommer bli sjukt skoj. Hehe men nee nu ska jag lägga mig och kolla på Trolkarlens hemligheter och sen fortsätta att läsa min bok, suck :/.

Hoppas alla har haft en lika skoj helg som jag !! om inte bättre ;) Sov gott <3 


God morgon

Hejsan på er alla !
Hoppas ni alla har sovit gott ?! :) Jag vaknade precis allt jag har gjort är att göra lite frukost och sen lägg mig i sängen igen (a).
Idag är det släkt kalas med släkten, som alltid är det lite segt men man ska inte klaga för det är rätt skoj att träffa alla igen. Men nu ska jag äta min frukost,
Ha en underbar dag alla ! :)<3



Innebandy

Gokväll alla ! :)
Nu har jag preciskommit hem, hade ingentligen tänkt att vara med en kompis och kolla på film o lite så ikväll men det blev det inte. Istället åkte jag och min kompis Linn och kollade på innebandy. Haha och det brukar jag verkligen inte göra :p men det var faktiskt riktigt skoj så tror jag ska göra om det någon mer dag (a).
 Har inte skrattat så mycket som jag gjorde ikväll på länge :) Tack för en riktigt skoj kväll <3



Imon är det dags för kalasmed släkten, såg innan att pappa hade vart och handlat massa mat som vi ska ha. Eller det bli frallor med massa olika pålägg och glass tårta till efterrätt. Ska ni hitta på något skoj imon ? :)
Nee nu ska jag gå och göra lite te och sen lägga mig i sängen och läsa min engelska bok, håller på att läsa en utav böckerna från The No.1 Ladies´ Agency. Riktigt bra faktiskt, så om ni har tänkt att läsa en engelsk bok som inte är så svår men också spännande tycker jag verkligen att ni ska ge den en chans :).
Tänkte att det var lite bra att sätta igång nu för jag ska ha läst ut den v.6 ussh, igentligen så hatar jag att läsa böcker xD.

Men sov gott alla där ute nu , och ha en riktigt bra dag imon ! :) <3


Äntligen

Har försökt hela dan med att komma in på bloggen :S , men äntligen så gick det ! :D
Idag än så länge har det inte hänt så mycket har bara fixat lite saker till släktkalaset som vi ska ha imon. Sen har jag bara kollat på en film, hehe men senare blir det myskväll med massa godis och några bra filmer!.

vad sla ni göra idag ? :) <3

Fredags mys

Precis kollat på Let's Dance haha inte för det är mitt favorit pogram men tänkte eftersom det var första pogramet för i år så får man väl kolla. Faktiskt roligare än jag mindes det :P haha .
Men nu sitter jag här i sängen kollar på lite bilder från i somras och äter världens goodaste glas (a) ! :D
Som den här;  som är ifrån världens mysigaste kväll med min kompis, det var i början av sommarlovet när vi åkte och badade på kvällen :)




Från kvällen i Varberg (a):


mys kväll


Men nu ska jag sätta på en bra film och sen försöka sova lite (a) Natti på alla ! <3

Fedag !

Hejjjsan !
Jag tänkte igentligen blogga i morse men som vanligt så låg jag och drog mig lite länge i sängen , så sen blev det snabbt iväg innan man missade bussen.
Fredag idag !! hur härligt som helst fast inte lika skoj att min bästa kompis flyttar till Prag idag :'/ kommer verkligen sakna henne enormt mycket ! <3

Vad händer nu ihelgen annars då? :)
Själv ska jag i kväll åka hem till pappa sen ska jag nog iväg på en promenad med en kompis från min förra klass :), sen i mon ska jag hem till en annan kompis på filmkväll, kommer bli mys (a).
Och söndag blir det kalas för mig med släkten + massa pluggande :( ussh nu är skolan och alla läxor igång igen.

Men nu ska jag kila iväg, hehe och vet ni nu har jag precis anmält mig till en ny dansskola, kommer bli grymt skoj! , Den jag går på nu satsar inte så mycket på den dansen jag dansar, så nu blir det en ny :) blir: The Voice street dance school - MTV Grinding ! :D

Hehe, men ha det bra såläng :) puss

Godnatt!

Ligger i min härliga säng och kollar på mitt nya schema , visst det är bättre än förra terminen men inte så mycket ändringar så fortfarande lite segt :p. Men det kommer nog gå bra. förra terminen flög ju förbi som bara den, kändes som vi hade gått i max 1 mån men så var igentligen halva 1an slut.
Såhär ser terminens schema ut:


Nee nu ska jag nog sätta på en film och sova lite, fredag imon ju; Jipppiie ! haha
Sov gott alla !!

Snöö

Är bara tvungen att lägga upp denna mysiga snö bild som jag tog i morse när jag vaknade , finns det något mysigare än när man vaknar på morgonen och ser hur snön faller ?! :)


Torsdag

Hejsan !
Ussh jag sitter och räknar massa matte, för vi har gjort klart Matte A  nu så det nationella provet är om några veckor. Ska bli riktigt skönt att bli av med den och få börja på Matte B istället :).
Idag var också första dagen efter jullovet men var inte alls så segt som jag trodde det skulle vara, har verkligen en hur go klass som helst så hur kan man klaga (a) haha .
Och det bästa utav allt var att vi fick våra bildbetyg från förra terminen, och gissa jag fick...mvg :D haha hur glad som helst !! Ska verkligen försöka satsa allt dessa terminer som är kvar :).

Nee nu ska jag tillbaka till mitt sega matta pluggande :/, ha d fiint alla <3

Shoopping

GoKväll !
Nu har jag precis ätit god middag och druckigt latte med mamma (a), innan så var vi i stan hittade 2 par jeans för bara 550kronor :o hur glad som helst bliv jag. Haha kan säga att det var rätt mycket rabatt på dom men vad gör det när de var Grymt snygga på ;). Så på våran shopping runda blev det 2 par jeans köpta, sen kollade jag även på lite underkläder och så men hittade ingenting jag verkligen tyckte om.

Snart så ska man ta och hoppa i säng med, ska upp kl, 06:00 imon :/ första dagen i skolan och jag har 3 lektioner så går till kl:15 inte så sent. Annars imon händer inte så jätte mycket,  man kommer nog vara rätt slut efter skolan så blir nog hem och ta det lugnt (a).

Men nu ska jag kila och lägga mig :) Natti alla ! Dröm sött <3 hehe




 


Blogg hjälp

Hejsan, jag håller på att fixa i ordning bloggen så den blir lite snyggare.
Men har lite ont om idéer som om ni har något tips hur jag kan göra den snyggare så säg gärna till (a) :). Än så länge har jag inte gjort mer än att lägga til en enkel header.

puss


God morgon !

God morgon alla underbara människor !
Haha jag är verkligen hur trött som helst, lovade mamma att ligga i sängen kl.24:00 igår bara för min skola börjar imon :/, visst jag låg i sängen då men somna kunde jag inte göra :S. Tror inte jag somnade försen kl 03:00 iallafall, hur jobbigt som helst när man vill men inte kan sova.
Jaja nu är jag vaken iallafall, tvinga upp mig kl, 09:00 i morse redan, så hoppas man är tröttare ikväll (a).

Idag ser planerna ut så att först ska jag in till stan och möta mamma, väl där ska vi kolla på lite nya kläder. Speciellt ett par jeans och en jätte söt kjol jag hittade, men sen är det aldrig fel med lite tröjor heller :).
Sen på kvällen ska jag nog iväg och säga hejdå till min kompis, hon flyttar till Prag på fredag morgon :'/. Men jag hade tänkt att köpa en fin present hon kan ha med sig :).

Men nu ska jag äta lite frukost (a) hihi, ha en underbardag alla !! <3

Uttråkad !

Hejsan !
Blev ingen promenad trotts allt, lite segt för jag är verkligen hur uttråkad som helst :s. Men jag tror att jag ska gå ner och göra lite varm choklad, ta någonting gott att äta och sen lägga mig i sängen och kolla på en bra film (a).
Är helt fast i Ensam hemma filmerna, haha även om jag sett de hur många gånger som helst innan så tycker jag fortfarande de är lika bra varje gång :p, ne nu ska jag kila ner (a)

Ha en underbar kväll alla! God natt <3


Tisdag

Hade tänkt att börja blogga lite nu igen, händer rätt mycket just nu så kan vara skönt att bara få skriva av sig lite (a).

Tänk nu är det bara 2 dagar :o kvar tills skolan börjar, fast känns rätt lugnt ändå inte så tråkigt. Har ju inte hänt så mycket på lovet så nu kommer det igång lite saker igen :).
Nästa veckan sätter mina träning igång med (a) äntligen! , haha man känner sig lite lat nu när man inte tränat någonting på dessa veckor, fast å andra sidan så har jag vart ute på promenad nästan varje dag (a).


Och snart är det dags för en till , för nu ska jag snart i snön och möta en kompis (a), mys, mys !
Ha d fiint alla där ute !


RSS 2.0