25 augusti

Det är Lördag och jag ska snart åka iväg till träningen. Nästa vecka börjar min dans med så då börjar det roliga (a) hihi. Det dumma är bara att jag inte kan träna mer än 1 gång/vecka med den nu. Innan så kunde jag minst göra det två. Men med vårat nya schema så kan jag tyvärr inte :/.

I går så var vi på Öckerö med klassen. Det var riktigt skoj förutom att det ös regnade och att man inte hade en ända torr fläck på oss :S hahah och att sitta med blöta kläder i en buss och ett tåg i 3timmar är inte mys! x) Så när jag kom hem igår var jag riktigt trött. Så det blev en dag hemma med lite mys och så var jag och höll Victor sällskap lite på statoil när han jobbade, haha.

Men nu måste jag göra i ordning mig för träningen :) ha det så bra ! !



// A

24 augusti

Vart en lugn dag i skolan, jag började redan 08:20 bara för jag har foto A på morgonen medans restenutav klassen har sov morgon fram till halv 11 :p. Men vi fick iallafall sluta redan klockan 12 så det var bra (a). När jag väl var hemma sen så fick jag ett sms utav en kompis som sa att våra iv-val hade börjat även fast våra lärare hade sagt till oss att de inte skulle göra det försen på Onsdag. Så var lagom kul att missa första lektionen i Nk B men vi ska se om vi inte kan få den lektionen någon annan dag istället :).
Annars idag så har jag inte gjort annat än räknat massa matte, vart ute och sprungit och bara tagit det lugnt :). Nee nu ska jag gå och göra i ordning mig för sängen, börjar halv 10 i morgon men slutar inte försen halv 16 så blir lång dag :/.

Haha guv vad tråkig denna dagen lät, bara massa skolsaker X) men men ;).

 
Mysiga Sjövik <3

// A


23 augusti

Var precis hemma hos en av mina kusniner på kalas. Var jätte mys som det alltid är :p. Man har verkligen aldrig tråkigt när man är på kalas med släkten. Och om inte det är allt så får man alltid massa goda bakelser med.

Innan jag åkte iväg på kalaset så var jag inne i stan med Andreas. Vi skulle hitta ett speciellt hårgelé. Fast det gick inte så bra. De fanns inte i någon utav de affärerna som vi kollade i och den affären som jag kunde tänka mig som hade det var inte öppen :/. Så istället för att leta vidare gick vi och satte oss på ett café och åt citronmuffins med kaffe latte (a). Efter det så gick vi mest omkring och kollade i affärer. Jag försökte hitta ett par snygga jeans och jag tror jag har hittat ett par nu ifrån Tommy Hilfiger. Får se senare om jag ska köpa dem eller inte, pappa ville med in och kolla innan bara :). Fast jag köpte en sak idag iallafall och det blev en mysig tjocktröja (a).

Hoppas ni haft en bra Söndag ! I morgon är det skola och jag tror bara att jag kommer gå mellan 2-3 timmar (a) !! :D



// A

21 augusti

Äntligen är den första riktigt skoldagen färdig. Började inte försen halv 11 men slutade dock 15:50 :/ eller jag ska göra det men idag så fick vi sluta tidigare ! :)
Kommer verkligen bli ett tufft år men det är bara att kämpa på och göra så gott som man kan.
Ikväll så ska jag vara med Andreas en stund. Blir nog inte så länge eftersom jag har träning i morgon klockan 12 och efter det så ska jag till Sjövik och träffa Johan och några utav hans kompisar :). Kommer bli skoj!

Hoppas det blir en go fredags kväll för er ! Nu måste jag kila och göra i ordning mig !


Jag och millan satt och gregglade över hans här SNYGGA kropp innan (a) haha man kan iallafall inte påstå att den inte är snygg !! ;)

// A

19 augusti

Go kvälliis!
Jag ligger i sängen och läser cosmopolitan (a) verkligen sjukt bra tidning. Har läst den någongång innan bara men passade på att köpa den idag innan den nya kommer ut i morgon ;).



Annars idag så har jag vart med Johan ! Vi tog det mest lugnt, kollade på film och snackade lite. Skolan börjar ju i morgon med så vi passade på att kolla på det nya schemat som inte ser bra ut alls :S. Det är jätte långa dagar och ussh nee vill inte tänka på det :p. Men det kommer inte bli helt så heller för man kunde inte se de induviduella schemarna så får se i morgon först om det blir bätte eller sämre. Hoppas verkligen på bättre! Men en sak är säkert detta året kommer bli ett h*lvete! Kommer vara sjukt mycket att göra. Men vad finns det mer att göra än att kämpa på?! :).

Hoppas ni haft en underbar dag !!

// A

18 augusti

Började hela dagen med att pappa kom och hämtade mig så åkte vi sedan till tandläkaren. Det var inte skoj eftersom de satte in rälsen där nere. Så nu har jag både där uppe och där nere :/ gillar det inte! Men man får kämpa sig igenom det. Har klarat mig i 6 månader nu så ska nog klara resten med, hoppas jag!
Sen så orkade jag inte gör något mera idag. Kände inte för att träffa någon pågrund utav den. Låter fånigt men så är det. När mamma kom hem sedan så passade jag iallafall på att gå ut och springa så lite har jag iallafall fått gjort ;)

// A


SKIT !!

Det är det perfekta ordet just nu. Orkar inte låsas mera. Hur kan man vara glad för någons skull som man önskar var ens egen?! Vet inte vad jag ska göra/säga eller vem jag ska prata med. Asså nee varför måste livet vara så himla svårt?? Man är liksom bara 16år och det känns redan som om hela hjärtat är krossat i tio tusen delar..vad ska man göra?


13 augusti

Go kvällis !
Träffade Rebecca idag vilket jag inte har gjort sedan skolan slutade. Vi gick bland annat och köpte film, åt pizza, var ute på promenad och kollade när hennes kille spelade fotboll. Det har vart det konstigaste vädret så fanns inte så mycket man kunde göra. Ena stunden så regnade, åskade det och i andra så var det sol. Sen så var det även Sol och regn :S skumt värre!.
Pratade precis med Emilia med och sa hej då till henne. Hon hade precis gått på färgan så i morgon runt 18:00 tiden är hon hemma i huset i Prag.
I morgon så blir det nog en sväng in till Göteborg för att träffa Emil lite. Sen så får vi se vad det blir. Ska också försöka hitta ett par jeans och några snygga tröjor :).



// A

12 augusti

Alltså vilka idioter det finns!
Man tror att man känner en person så umgås man med den lite och då visar det sig vara helt annat.
Hur kan personer bara ta för givet saker utan att den ens har frågat om det är så. Ohh vad sur jag blir och vet inte direkt vad jag ska göra heller.
Och om inte det är nog så åker Emilia tillbaka till Prag i morgon igen :(. Finns inget värre än att säga hej då till sin bästa kompis. Men får glädja mig med att jag kanske ska åka och hälsa på henne på påsklovet.

Ett collage på Bästaste och mig ,hihi.

Nee nu ska jag sova och försöka glömma alla idioter som finns !
Sov gott !

// A


10 augusti

Oj nu har det gått ett tag sedan jag la upp ett inlägg. Har vart lite mycket det senaste. Vart med kompisar, träffat nya personer och lite. Har vart riktigt skoj samtidigt som man nästan inte hunnit med. Men älskar när det är såhär på någon sätt ändå ;).
Idag så blir det iväg till Allum för att köpa en ny almenacka med Johan. Sen så har jag inte bestämt någonting mera. Tar dagen som den kommer så får vi se vad skoj dyker upp. 

Hoppas ni får en Underbar dag iallafall ! !

Sitter just nu och kollar på dans video med han här (Normann Vangout) Sjukt duktig! Han höll nämligen i en work shop som var på min dansskola samtidigt som madonna var i sverige. Fick även veta att han har dansat  med madonna.


// A

Onsdags kvällen!

Kvällen igår var nog den konstigaste på länge! Jag och Emilia skulle gå bort till kyrkoruin och sätta oss och fika/snacka lite. Men innan vi gjorde det så gick vi vägen om Andreas och fick med honom. Så när vi väl var där alla 3 så satte vi oss på en jättestor sten som också ett kors var fast suttit i.
Hela kvällen gick bra fram till det att vi skulle fixa lite då hela korset välter :S. Sjukt läskigt ! haha. Och inte nog med det när jag ska ta på mig mina skor så känner jag något slajmig så är det en äcklig snigel som har lagt sig i min sko xD, ussssh vad äckligt det var! När väl detta hade hänt så bestämde vi oss för att gå hem till Emilia istället. Men på vägen dit så ser vi först att det är full måne vilket gör det hela lite läskigare och inte nog med det så kommer det också en svart katt som går rakt över vägen. Kan man ha mer otur en kväll? :p

Korset som välte :S :



Men den slutade iallafall bra. Emilia var tvungen att gå in när vi kom till henne så jag och Andreas gick iväg hem till mig och satte oss där på baksidan och drack te ! :)
Underbar kväll verkligen ! Och dagen var lika bra den. Jag och mamma åkte iväg till gekås ullared och sen vidare till Falkenberg för att äta lunch med Göran :).
Sjukt underbar dag med massa underbara människor ! :D 

// A 

5 augusti

Jag hatar hur svårt livet ska vara ibland. Just nu känns det som jag kommer förlora min bästa killkompis och det är verkligen det sista som jag vill göra. Han betyder så himla mycket och att förlora honom skulle känns som att hela världen rasar. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra känns bara som han tar avstånd på något konstigt sätt. Oh jag vill bara att allt ska lösa sig så fort som möjligt, mår skit att ha det såhär !.
 Vet att jag kanske inte har ägnat så mycket tid åt att vara den bästa vännen, jag har mest pratat på om mig. Hur pinsamt det än är så är det sanningen. Snälla ge mig bara en chans att få visa hur mycket du verkligen betyder för mig! Du betyder mer än du någonsin kan ana, och jag borde gjort detta innan. Men nu vet jag hur allt ligger till med saker och ting i mitt liv så allt jag vill ha nu är en chans att få visa dig ! <3



// A

4 augusti

Tisdag.
Kom precis hem nu, jag har spenderat kvällen med Emilia. Vi tog först en promenad ner till ica och köpte loka vatten i små flaskor, haha jätte gulliga var dem ! Och goo marabou, digistive choklad så gick vi hem till Emilia och satte oss och kollade på Jackass, helt sjuka är dem verkligen. Kan inte fatta hur de kommer på allt sjukt som de gör :p.
Var rätt skoj när vi var påväg ner till ica. För när vi gick där så kommer en bil körande förbi oss men ändå mot oss. Och när den precis ska köra förbi oss så sätter den på syrenljud. Vi blev as rädda men de två killarna i bilen tyckte att det var as skoj ! , haha sjukt vad saker det finns xD

I morse när jag vaknade så hann jag bara äta lite frukost innan mamma kom in och frågade om jag ville måla om köket. Eller aah en vägg i köket som vi har sattit upp rätt nyligen. Och det var klart jag ville. Älskar och måla! haha , den blev iallafall svart. Blev verkligen super snyggt, synd nu bara att vi ska flytta när detta huset precis är klart. Men ska bli skoj med ett större hus och massa nytt att göra !.

Men nu får jag ta och hoppa i säng för i morgon sla jag upp redan klockan 5. Jag och mamma ska nämligen till ullared. Hoppas verkligen inte att det är massa folk. Men det är ett säkert att det kommer vara ! :p



// A

3 augusti

Måndag.
Blev inget inlägg igår för jag fick ingen tid till det :s. På morgonen så gick jag iväg hem till Emilia och var där lite. Vi gjorde inte så jätte mycket, pratade bara lite och tog det lugnt. Efter det så gick jag hem, åt lite mat och sen så kom Johan hem till mig. Så det blev att jag var med han hela kvällen. Vi gick bland annat ut på två promenader. En ner till ica och köpte varsin dricka och en runt här jag bor bara.
Tiktigt härligt att ha vänner som man bara kan gå ut och gå med, snacka lite och bara ta det lugnt med. Fast en sak hände som jag inte alls var beredd på. Fick reda på en sak som jag inte alls var så sugen på att veta. Men men så är det, det kan inte alltid gå som man själv vill att det ska göra.

Idag annars så har jag verkligen inte gjort någonting. Eller jo jag har städat xD , plockat i ordning hela rummet och sen så har jag vart ute och sprungit. Vilket inte gick så jätte bra eftersom jag får så himla ont i magen när jag gör det men vet inte varför :/ det suger !.


Smögen, vill tillbaka <3

Sov gott sen med er !

// A

1 augusti

Lördag.
Dagen började med att gå upp klockan 7 på morgonen :S vilket inte var skoj ! Men skulle säga hejdå till mamma och så innan de åkte :).
Efter det så snackade jag med Johan lite sen har dagen gått förbi lite som den vill. Har bland annat klippt gräset, vart och handlat och vart med bästaste Emilia ! <3
Just nu annars så har jag nyss kommit hem. Har bara hunnit duscha lite och så. Men tänkte hoppa i säng snart för i morgon blir det nog att vara med Johan.



Sov gott !

// A

RSS 2.0