26 september

Lördag
Jag är trött, trött och trött :p haha. Först så hade jag träning hela morgonen och trodde verkligen inte att det skulle gå så bra som det gick. När jag höll på att göra i ordning den hästen jag skulle ha så ville han både bita och sparka mig :S. Men väl på ridniningen sen så gick det riktigt bra :).

Efter träningen sen så kom Johan hem till mig. Vi skulle åka iväg till pappa och fixa hans moped som stod där och var trasig.  Gick super att laga den och efter det så tog vi det bara lugnt. Vi orkade inte göra så mycket. Kollade bara på film och åt massa godis (a)

Hoppas ni haft en bra lördags kväll! :)

// A

22 september

Tisdag
Rätt seg dag i skolan och lång dag med! Vi hade orientering på gymnastiken och det gick bättre än väntat. Vi hittade alla kontrollerna så det kändes riktigt bra!
Efter skolan sen så var det bara hem och sätta igång med pluggandet. Har väldigt mycket nu så är inte det roligaste man har liksom ingen tid alls till att hitta på någonting skoj :/.

Imorgon ska iallafall jag och Nicole ut och springa ! :) Ska bli riktigt härligt, känner verkligen att ja behöver ut och rensa huvudet lite.

Men nu ska jag kolla klart på filmen som går på 5an (systrar i jeans) sen så blir det hopp i säng och sova (a)
God natt !



// A

20 september

Söndag
Hela denna dagen så har jag vart med Johan. Han kom hem till mig runt 1 tiden då jag precis hade hunnit göra iordning mig lite så jag såg lite levande ut ;). Sen när han väl var här så tog vi det mest lugnt. Vi kollade på tv lite fast sen så bestämde vi oss för att åka och köpa pizza och chips istället (a). Så det slutade med en riktigt mys söndag med det och film :). När han skulle hem sen så gick det mindre lyckat. Hans moped gick i sönder men han kom iallafall hem till slut.  

Just nu så ligger jag i soffan bara har precis läst igenom 18 sidor naturkunskap B och gjort hela 2 matte tal :p haha mer än det där orkade jag inte göra. Men känner inte att jag behövde göra så mycket mera heller (a). Nu så tänkte jag bara ligga här framtills jag ska sova (a).



Ha d fint !
// A

19 september

Lördag
Idag blir det nog bara en lugn dag hemma. Med tanke på hur kvällen blev igår när jag var i sjövik så känns det bäst att inte göra något speciellt. Igår var det nämligen "fest" där så dem ringde och ville att jag och johan kom dit vilket vi  också gjorde. Väl där så var det verkligen inte skoj. Jag och Johan drack inget så blev mest att vi satt och kollade på dem andra. Sen så var alexander där med så det gjorde ju inte det hela så mycket lättare/roligare. Men men, kvällen/natten slutade iallafall jätte bra. Jag och Johan gick hem till honom och kollade på film och hade det skoj :).
Idag så har jag där emot ridit. En kompis kom upp och kollade också så var lite nervöst :p. Men det gick iallafall bra och var riktigt skoj träning. Är sista terminen som jag kommer rida nu med tror jag. Sen så ska jag och en kompis börja med kickboxning istället :) kommer bli sjukt skoj!! 
Efter ridningen sen så åkte jag hem och jobbade lite för pappa, tjänade ihop 350kr. Inte så mycket pengar men det räker gott och väl ! :D. När jag var klar med det sen så åkte jag och pappa iväg till Allum för han skulle köpa en iphone (vilket jag också vill ha) haha. Kollade på en jacka som jag vill ha med, så får se om jag tar och köper den sen ! :) 

Men nu ligger jag bara i soffan och tar det lugnt med min stora godispåse !! (a) 



Ha en Underbar kväll!! 
// A  


6 september

Ush jag är sjuk! Jag har vart förskyld nu några dagar men igår när jag och Johan kollade på film så började jag känna att jag hade ont i nacken. Sen när jag skulle sova så hade jag rätt ont men lyckades ändå somna. Men efter att ha sovit ca 3 timmar så vaknar jag igen och har jätte ont verkligen. Kunde inte somna om på ett bra tag men när jag lyckades så vaknade jag igen. Så nu ligger jag i soffan med en halsduk lindad runt min hals och har ätit någon tablett som pappa gav mig. Ussh vad jobbigt det är ! Man kan verkligen inte göra någonting. Kan ju knappt röra på huvudet utan att det gör jätte ont :/. Just nu hoppas jag verkligen att det är över tills i morgon annars så får jag vara hemma ifrån skolan och det är så seeegt!!



Hoppas ni mår bra iallafall !!

// A

4 September

Ush nu var det nästan en hel vecka sedan jag skrev här senast :s. Har haft så himla mycket i skolan och mindre lär det ju inte bli så som det ser ut nu iallafall :/. Fattar verkligen inte hur jag orkade hela 1an. För jag är redan hur trött som helst nu och det har bara gått ca: 2 veckor :S.
Och om inte det var allt så har jag gått och blivit sjuk. Är hur förskyld som helst så vet inte vad jag ska ta mig till. Ligger bara i soffan och kollar på någon seg krigs film. Vill hitta på någonting jue !!

Här kommer iallafall lite bilder som Rebecca tog på mig under våran foto A kurs i Måndags. Sjukt skoj hade vi ! :D



Där är några utav alla som vi tog (a)

// A

RSS 2.0