Spikmatta, ajajaj !!!

God kvälliss alla !
Hoppas att ni har haft en underbar dag !, det har jag förutom att jag har haft gryyymt ont i magen :( ussh, men ska som tur till läkaren i början på nästa vecka tror jag :).
Annars idag har jag haft det jätte mys eller aah för det mesta iallfall (a). När jag kom hem ifrån skolan så åt jag och mamma mumsig tai mat, sen så gick jag iväg och köpte lite godis, faktiskt nyttigt godis :D haha är ju mitt i veckan så ;).
Sen kom det som inte var lika mys nämligen spikmattan xD haha mamma fick mig att ligga på den i över en halvtimma och kan lova er den var INTE bekväm för fem öre. Men efter en stund så började man tappa känseln i ryggen så då var den helt okej men inte skön !. Den skulle tydligen vara bra för blodcirkulationen och något mer så man får ju hoppas att det stämmer ;). Men nu så ska jag hoppa till kojjs med min mumsiga latte och kolla klart på House.
Puss alla och sov riktigt gott ! <3 natti.


Den mycket obekväma (ryska xD) spikmattan som ni kan se

Och min mumsiga latte med kanel :) <3

23 mars

Två häärliga veckor kvar innan det är PÅSKLOV! haha okej det där med "härliga" kan ni strycka, snarare två veckor av plågeri :p på fredag så har jag prov i matte B sen nästa vecka har jag jätte stort engelska förhör :( Blääblöääblää på det !
Men bort ifrån skolan så är allt Toppen !:D
Känns verkligen som att jag börjar få snurr på livet nu igen, lyckas få bort det allra jobbigaste ifrån hjärnan. :) Idag så hade vi bara 3 lektioner började 09:40 och slutade 14:00 hur häärligt som helst (a) sen åkte jag hem och tog det lugnt, ätit och pluggat lite bara. Men snart blir det iväg till stan och DANSA! wwwiiihoo! det är verkligen as skoj :D.

Hehe men lite uppgradering om helgen kommer nog i kväll med tror jag (a) Nu ska jag fortsätta med matten ha d bra !puss

Lördag

Idag har det inte hänt så mycket jag har tränat hela morgonen och det gick grymt bra faktiskt ! :D
Sedan så åkte mamma och hennes kille iväg på 50 års fest så jag var kvar hemma åt lite god mat och kollade på lite filmer såg bland annat high school musical 3 och rallybrudar dom var helt okej :).
Imon så ska jag och 3 andra färga en kompis hår blått xD haha det kommer bli så jääkla fult :p men men förlorar man i en vad slagning så gör man ;)

Men nu ska jag sova är hur trött som helst , ha d bra och sov gott !! <33

RSS 2.0