Fredag

God kväll med er !
Jag kom precis hem. Efter skolan idag så åkte jag och N in till göteborg och skulle kolla på bio men vi hittade ingen bra och den vi ville se fanns det inga platser kvar på, och vi hade inte bokat innan :/.
Så istället gick vi till cafet vanilj och åt en riiiiiktigt mumsig muffin. Det var en hallon muffin med citron kräm och krossad choklad, (kan det bli goare?!) Efter det sen så gick vi och köpte en sorts latte på ett annat ställe var dock inte lika god men den funkade helt klart. :).
Sen när vi skulle ta tåget hem så kom L och gjorde oss sällskap och resten av tåg resan hem var inte så himla mysig, för det var en kille som hade med sig ett flak starköl i en liten papperskartong. Så hade 2 st utav burkarna börjat läcka så hela kartongen hade blivit blöt och gått i sönder utav ölen som runnit ut och sen så fortsatte den att rinna.Och tillslut så rann det öl i hela mittgången inte speciellt mysigt om man säger så det stank verkligen! .
Väl ute ur tåget så var jag helt slut efter dagen och att skol veckan var över. Så jag kom bara hem nu och la mig i sängen (a). Så nu ska jag sova, ha d bra alla ! :D
Puss God natt

bra till dåligt på 3 sekunder...

God morgon!
Denna morgonen började hur bra som helst, vaknade och va jätte ut vilad och på jätte bra humör ändå till jag ser en sak.....det kommer en äcklig liten spindel krypandes på golvet rak emot min säng :o Hjäääälp, haha jag hatar de små krypen. Så jag hade ett block brevid mig som jag kastade ner brevid den (inte på den, haha) och då började den springa så där äckligt fort uussh, jag får rysningar bara att tänka på den xD.
En brun spindel med stor ärtformad kropp och massa lääääskiga ben. haha nee nu måste jag göra i ordning mig.
ha d bra alla ! hoppas ni slipper spppindlarna ;)

Onsdag

Idag har jag och min kära kusin J haft pluggis dag som vi brukar ha varje onsdag, det är riktigt bra faktiskt man hinner göra riktigt mycket. Okej om jag ska vara ärlig man brukar hinna göra riktigt mycket förutom idag för båda var hur trötta som helst och jag har haft 2 prov dessa 2 dagar som vart så orkade verkligen inte plugga :p.
Men jaja vi försökte iallafall (a), nu ligger jag istället i sängen,har gjort i ordning lite mumsiga mackor och mysigt te :).
Tänkte ta och läsa en bok jag redan har läst men nu ska jag läsa den i skolan också, men vad gör det den var gryyyyyyymt bra, tycker jag iallfall :)!
Den heter Tillsammans för er som vill veta och är skriven utav Denise Rudberg.
Imorgon så har jag bara en lektion sen så ska vi in till göteborg med klassen och kolla på museum, rätt härligt för det är ju inte precis någonting ansträngande om man tänker så :p. Efter det så ska jag och några till tror jag stanna kvar och äta (iallfall jag) för sen så ska jag iväg och dansa :D. Iiih nu har vi börjat med en ny dans som verkar bli ännu coolare än den som vi har gjort nu ;).

Pusspuss på er nu ska jag läsa vidare (a) natti ! <3

trööööööööööött!

Heej !
Guv jag är hur trött som helst hade ett prov idag och ett imorgon jag orkar vekligen inte :/ ussh.
Men efter denna och nästa veckan så är allt över, ni anar inte hur mycket jag lääägtar tills allt är över, men då kommer väl det antagligen komma massa nytt..
Annars så har jag inte gjort så mycket bara tränat lite, vi är klara med en dans nu. Så nu har vi börjat på en ny, hur skoj som helst ! :D
läängtar verkligen tills på torsdag då det blir ännu mera dans ;)
Men nu ska jag sova (a) så natti med er alla och jag vet att jag varit dålig på att blogga men nu ska det bli bättre med det ! :)
pusspuss

T700

Go kvälllis alla !
Idag har jag inte alls gjort mycker jag och pappa var bara i väg i morse och köpte en ny mobil till mig (a). Jag köpte sony ericsson T700 den svart/silvriga.
Blev den för jag vet inte riktigt vad jag vill ha för någon igentligen så var det en alround telefon så det passade ju perfekt. Lite av varje i den + att den är liten, söt och smiddig var mer kan man önska :).

Annars så har jag bara varit hemma och pluggat för jag har 2 prov denna veckan ett på tisdag och ett på onsdag i Teknik och samhäll. ussh och fy jag orkar verkligen inte plugga så jag sitter här och trycker in massa fakta i hjärnan som är sjuuuukt trååkigt!.
Imon så händer inte så mycket heller jag ska bara dansa på kvällen och det såklart är sjukt skoj men sen så ska jag också ringa till min kära tandläkare för att min räls har lossnat på ett ställe. Men nu åter till pluggandet :'( hörs kanske lite senare!:)
pusshej på er hoppas ni har haft en riktigt treevlig helg!


blonderat hår

Hejsan!
Idag så har jag bara tränat det blev träning på lätt B1 och lätt C1 dresyr pogram. Var rätt skoj men ändå inte så jätte den hästen jag har just nu är heller inte den roligaste att rida men vad ska man göra bara att kämpa på :).
Efter träningen sen så åkte jag och pappa bara till ica och köpte snabb makaroner och massa drick yogurt. Allt som man behöver för att slippa använda tänderna någonting bara att stoppa in och svälja :p haha och just det vi köpte soppa med xD. Men en sak som är bra är att det inte gör lika ont längre :).
Senare på kvällen åkte jag hem till Jonathan och var där med Jesper och Johan, sjukt skoj kväll har verkligen skrattat mycket om man säger så :p vi blonderade Jonathans hår för nästa vecka skall vi färga det blått xD ( om ni mins vadet vi hade så slog vi vad om en sak och han förlorade så då skulle vi göra det ).

Men nu är jag hemma igen och är verkligen sjuuuuuuuuuuuukt trött :p så nu ska jag hoppa i säng (a) nattii<3

ont, fult, hemskt

Joo rubriken säger nog allt, det är precis det jag känner just nu..
I morse så bar det av till alingsås in till tandläkaren, dags för tandställning :( det känns verkligen inte bra, känner mig hur ful som helst vet att det inte är något speciellt med att ha tandställning. För på andra tänker man inte på det alls och tycker bara att det ser normalt ut men nu när jag har det själv så känns det hur jobbigt som helst. Det ömar i hela munnen och man kan inte äta någoting utan att det gör ont. Och det västa är att jag måste tillbaka till tandläraren så snart som möjligt för när jag var i skolan så kände jag att det klickade till och när jag kom hem och kollade så hade en utav de små metall brickorna som sitter på tänderna släppt i limmet. Det sa hon också att det kunde göra men ändå efter bara några timmar :/.
Men man får tänka på fördelarna med det att man kommer få jätte fina tänder sen när det är klart, det är i minst 1½ år jag ska ha den så en annan sak som var bra var att jag fick den nu istället för ännu senare. Nu hinner jag iallafall få ta av den innan balen i 3an så det är så klart en annan fördel med :).

Annars idag så har det varit en helt okej dag, hade engelska redovisning som gick sådär men o andra sidan så har engelska aldrigt varit min starkaste sida så jag får vara glad :).
Sen på gympan hade vi Box, grymt skoj var det så nu ska jag och N kolla om det finns något ställe i närheten där man kan börja göra det lite:), hehe.

Imon så blir det träning på morgonen sedan på dagen/kvällen så ska jag hem till en kompis och färga hans hår blått bara för att vi slog vad om en sak och han förlorade (a) :P kommer bli sjukt fult ( haha och jag lovar att ladda upp en bild på det "heta" resultatet ;) )
Men nu ska jag göra i ordning en mumsig latte och sen hoppa i säng (a) kraam och nattti på er sen <3

slappis dag!

Go kvällis !
Rubriken säger nästan allt om denna dagen, ingen lektion i skolan idag gick vi hela tiden ut tror jag :p vi fick sluta tidigare på alla eller kanske inte på gymnastiken då men där hade vi ände boxning som var sjuuukt skoj ! :D
hehe så man ska verkligen inte klaga slutade hela 45 min tidigare än vad jag skulle ha gjort.
Efter skolan så åkte jag och J hem till mig och hade pluggis dag, någonting som vi skall ha alla onsdagar framöver nu hade vi tänkt. Var faktiskt riktigt bra, man hann göra riktigt mycket sammtidigt som man hade skoj :).

Imon så blir det skola igen fast bara till halv 3 som tur är, efter skolan sen så åker jag in till stan, äter lite där (för jag hinner inte hem innan så får bli middag i göteborg istället men jag klagar verkligen inte för det (a) ) och sen blir det iväg till gamlestan och träna :) wiiihoo, !! Sista gången på den dansen vi gör nu tror jag det är, för nästa vecka börjar vi med en ny.

Men nu ska jag göra lite te och hoppas i säng, tror närmare bestämt att det blir kärleks te (verkligen det godaste te som fiiinnns !)
Pussochkram, sov gott med er alla !

Tisdag

God kväll på er alla små underbaringar!
Jag är hur slut som helst, vart i skolan hela dagen fast den gick grymt fort. Innan skolan så kilade jag i väg till statoil för att köpa en yogurt, mina tänder gör nämligen grymt ont på vissa ställen just nu så jag kan inte äta så mycket man måste tugga :/, men men snart hoppas vi att det är över :).
Var ovanligt pigg och glad när jag vaknade ändå kändes precis som om man fortfarande hade lov och att man bara skulle i väg och hitta på någonting skoj :p.
Och som inte det var bra nog så fick vi sluta 1½ h tidigare än vanligt men det hjälpte inte mig så mycket för jag och R satt kvar i skolan och gjorde en trååkig redovisning på engelska om två kända personen. Så nu har vi kanske gjort halva men den skall vara på 6 hela minuter :/ det är så himla svårt och segt att komma på något bra att skriva men det löser sig nog får vi hoppas :).
Efter skolan blev det ännu mera plugg och tröök , haha guuv sicken kul dag det låter som jag har haft xD bara massa skola, och plugg.. men alla dagar kan ju inte vara en dans på rosor och en sak som är riktigt bra är att det bara är 7 veckor kvar tills påsklov !! :D

Här får ni en hemsk bild på mig ifrån morse innan jag skulle kila iväg till skolan min ;

Haha tänkte att man fick bjuda lite på sig själv , o desto bättre när man ser som värst ut xD
kraamiszz


måndag

God morgon,
Jag har nästan precis vaknat är hemma ifrån skolan idag, för i morse när jag skulle gå upp och göra i ordning mig så blev allt helt plötsligt vitt och jag började må hur illa som helst. Vet inte vad det var som hände men det kändes verkligen inte bra.
Så jag fick hoppa över skolan idag men en sak jag var tvungen att göra var att gå upp ändå och ta mig ner till tandläkaren, jag skulle nämligen sätta på ringar mellan tänderna för på freda får jag tandställning :/. Som jag verkligen inte vill ha men vad finns det för val..I hela 1½ år ska jag räkna med att få ha den, jaja kanske inte är hela världen igentligen men känns ändå inte bra.
Så nu har jag blås ringar mellan tänderna , haha man undrar varför de inte kunde valt en lite mer diskret färg, men nejdå det ska självklart vara en färg som syns på meters avstånd xD.

Annars idag ska jag inte göra någonting eller joo jag ska plugga lite men mer än så kommer jag nog inte orka. Hade tänkt att försöka sova så mycket som möjligt så att jag kan gå till skolan imon :).

Hoppas ni har haft/ kommer få en bättre dag än vad jag har haft än sålänge, hörs senare för nu ska jag ta och sova lite :)
Kram kram

Sjuk..

Hej!
Blää jag har blivit sjuk :( när jag kom hem till sverige så kände jag att jag började få ont i halsen och nu så är jag förskyld, ussh vill inte vara sjuk nu juee !  Men men finns inte så mycket man kan göra. Imon är det skola igen och med det menas maaasssor utav prov och läxor :/, just nu skulle jag verkligen inte klaga om jag fick några veckors lov till!.
Haha guuv vad jag klagar just nu, måste verkligen sluta med det :p

Igår annars på alla hjärtans dag så var jag först och tränade på morgonen sedan på kvällen så kom två kompisar hem till mig så vi spelade lite spel och hade en riktigt skoj kompiskväll bara :).
Haha och det roligaste var på kvällen/natten då J var nära att bränna ner mitt hus, han skulle värma oboy i micron men så hade han tryckt på massa knappar innan och råkat ställa in grillen på den. Så när han satte in den i micron så började hela micron att ryka, luktade hur äckligt som helst xD  !! haha men som tur hann vi ta ut den innan det började brinna :p.
Sen så skulle vi kolla på en film och när vi hade startat allt så skulle jag släcka lamporna med hjälp av en liten fjärkontroll men istället så tåckade jag stänga av hela tv och allting. Mammas kille hade nämligen lagt in tv och datorerna på den nu med, så det var bara att börja om ifrån början med allt :p.

Hoppas iallafall att ni hade en jätte bra kväll ! :) <3
Nu ska jag kila och göra i ordning mer te mot min hals, ha d så bra hörs senare :)

hehe denna "fina" alla hjärtans dag bilden fick jag av en kompis, :p och passar rätt bra ändå för rätt trött på kärleken just nu den verkar ändå aldrig vilja gå så bra som man önska att den gjorde...

brr kalla sverige

Hejsan, nu är jag hemma i kalla göteborg igen brr! När vi steg på flygplanet i går morse så var det 25 grader hur hääärligt som helst men när man går av det så är det -6 :s ca 30 graders skillnad, iss kallt.
Och inte nog med det nu har jag fått ont i halsen med, jag som trodde att jag hade klarat mig från det där med förskylning och allt. Men icke här ligger jag i min säng dricker te och klagar över min onda hals. Får hoppas det går över snart för jag ska ju snart iväg och träna :).
Annars så  har veckan i Gran Canaria varit helt perfekt, bodde på ett jätte fint hotell, det kommer lite bilder ifrån resan lite senare så kan ni få se det själva istället :).

Men nu ska jag kila ner och göra lite mer te och hälsa på micke som precis kom, ha d bra alla ! Och glöm inte attt kolla på melodifestivalen ikväll nu va ;) haha.
Pusss <3

090205

Go kvällis!
Jag har precis varit hemma hos några vi känner och åt lite mat, eller det blev smörgårdstårta (a) riktigt gott och var verkligen ett bra avslut såhär sista kvällen innan man åker till Gran Canaria :).
Och just det idag blir också sista gången jag skriver innan jag åker, för tror inte jag kommer hinna det i morgonbitti ska upp kl 05:00 och sen åka iväg till flygplatsen vid halv 6. Så vill bara önska alla ett riktigt bra lov, och hitta på massa skoj nu ! :D<3
Hehe är redan nu lite nervös för flygningen imon, det ska bli riktigt skoj men samtidigt är det nervöst att vara så många timmar uppe i luften :p men tänker på hur härligt det ska bli sen när jag kommer fram.
Annars har jag packat närstan hela dagen så nu tror jag att jag har fått med mig allt, annars så får man väl bara ta och köpa det efteråt, när man har kommit fram :).

Just nu annars så ligger jag i sängen och är helt slut :p lyssnar på Beyonce´s låt helo, den är faktiskt riktigt bra så den bara måste jag lägga in och ha med mig på resan (har lagt in den i "ipoden" här på bloggen med, så är ni sugna på att höra den är det den första låten som spelas ). Vet ni några andra bra låtar, säg till isåfall (a).

Men nu kommer jag snart somna så ska nog sova innan det blir allt försent, men ha d fiint ! :)
Puss hörs om lite mer än en vecka ! :D <3

haha, en bild på mig ifrån förra sommaren jag och jessica tog lite knas bilder :p <3

torsdags morgon

God morgon på er sömntutor!
Jag sitter i skolan på CAD kursen , men det var några som var försenade så vi andra fick lite extra rast att hämta choklad på (a) hur mumsigt som helst. Det är verkligen bra när man har gratis frukost i skolan :).

Denna morgonen började inte så himla bra annars om man ska säga så, först så var jag nära att få mobil laddaren i huvudet bara för jag råka dra lite mycket i sladden så den åkte ut ur kontakten i väggen, sen så råka jag välta ut en soja burk och sist så var jag nära att välta ner en hylla med massa krukor på xD,
Men annars har det vart as bra ;) , för det är ju Snöö ute (a) hur mys som helst :).

Men nu ska jag börja hoppas ni får en bra torsdag ! <3


Onsdag

Bara en dag kvar i skolan nu, och imon har vi bara roliga lektioner. Först så ska vi ha CAD A det är faktiskt rätt skoj när man väl håller på med det, sen så har vi form A kanske inte lika skoj :p men om vi gör det samma som förra gången så kommer det vara skoj imon iallafall :). Och den sista lektionen imon är matte B och det är inte så svårt heller faktiskt rätt skoj, roligare än matte A iallafall.
Efter skolan sen så ska jag , Nicole, Sara hem till Malin och fixa redovisningen tills på fredag, fast hinner nog inte vara där sålänge för måste ju hem och packa klart. Sen är det nog bara hopp i säng och upp kl 05:00, iväg till flygplatsen på fredags morgonen, (a).

Men i dag annars så har jag som sagt bara vart och klippt mig , och så har jag hållt på att packa hela kvällen så nu är jag nästan klar med allting, bara tandborste och lite sådant kvar :). Lääääängtar verkligen ! :D
Sen så har jag kollat lite på dansuppvisningarna man kan vara med på i sommar och nu har jag bestämt mig det blir Partille cup och Gothia cup ! kommer bli Sjukt skoj ! 
Men nu ska jag hoppa i säng är jätte trött :p ha d bra alla!
Sov gott !

här kommer två mysiga bilder som jag tog i sommras, mysigaste kvällen pålänge;

 
har nog laddat upp dom innan men men (a) <3

klippning

Hejsan, jag kom precis hem ifrån frissan. Det blev helt okej, det är rätt mycket kortare nu än innan men det var ju rätt slitet innan så det är okej ändå, och det känns verkligen bättre att ha fräsht hår istället för slitet. !
Haha men jag och J i min klass slog vad om en sak, om jag inte blev nöjd så skulle han färga håret i viken färg jag än ville så jag valde grönt :p. haha så  på söndagen efter jag kommer hem ska vi färga håret på han och på N men hon ska ha brunt :).

Nu måste jag äta är hur hungrig som helst ha d bra och hörs senare  ! :) puss

Tisdag

Tjoo !
Jag håller på att packar tills resan på fredag, men kan verkligen säga en sak packnin är inte min starka sida. Jag har börjat lägga fram lite kläder som jag kan tänka mig att ta med men bara det att "lite" kläder är rätt mycket igentligen xD. Ser mer ut som om jag ska vara borta i 1 månad istället för 1 vecka :p, men vad ska man säga jag är ju tjej ;).
Nu ska vi snart ta och fika sen så ska jag fortsätta med mitt packande lite och så måste jag plugga lite matte också men det är inte svårt som tur är :).
Idag annars så har det vart en rätt så seg skoldag men har nog inte skrattat såhär mycket på vääääldigt länge som jag har gjort de här 2 dagarna!. Hehe så klaga ska man verkligen inte göra, mina vänner får en verkligen att må bra <3.

Och imon så ska jag iväg och klippa mig, jag vet verkligen inte hur jag ska göra för antingen så ska jag klippa lugg eller så ska jag bara göra som jag gjort innan och klippa sne lugg men jag vet inte vilket :S, vad tycker ni? hjäälp mig verkligen panik här :p haha.

ha d bra alla nu måste jag kila, puuusss


sov morgon x2

God morgon på er alla !
Jag har sov morgon idag igen, men det lär behövas för idag så går vi ända till klockan 16. Så rätt härligt att inte behöva börja försen klockan 10:10, i skolan sen så kommer vi bara ha 3 lektioner fast 2 utav dom är på 1½ h :/. Men den sista tror jag kommer bli rätt skoj för det är Livskraft.
Efter skolan sen så ska vi vara kvar ett tag och fixa våran (min grupps) redovisning som vi igentligen skall ha på fredag, även fast jag missar den så får man ju vara där och hjälpa till :). Haha vi har typ inte kommit någonstans, fast det har ioförsäg ingen gjort. Och det värsta är att redovisningen skall vara på hela 15 min , om en film :o. Men bara att kämpa på nu.
Sen får vi hoppas på att mamma får tag i en frisör nu också innan vi åker, för jag är verkligen trött på mitt hår som bara hänger,  vill göra något skoj. Fast ändå så vill jag inte, för hatar att klippa mig xD men ska försöka se till att hon inte tar mycket alls på längden (a).

Men nu så ska jag gå och göra i ordning mig inför skolan lite, ha d bra alla!  <3


hemma igen,

Guuv vad trött jag är, haha känns som om min kropp kommer ramla ihop vilken sekund som helst :p. Träningen idag var inte precis lätt som ni kanske förstår , snarare as jobbig. Men som tur är så är det sjukt skoj, fast nu blir det inte dans på 2 hela veckor :o men sen istället så blir det nog 2 träningar i veckan :).
Nu så ska jag ta och hoppa in i duschen och sen soooova  (a) ;
här kommer lite bilder från mina dans uppvisningar innan:
 



puss <3


Måndag

Hejsan!
Denna dagen har gått grymt fort, nästan för fort på något konstigt sätt. I skolan så kändes det som om alla lektioner bara flög förbi till och med samhällen var helt okej idag :o haha den brukar i vanliga fall vara den tråkigaste av de alla.
Hinner inte skriva så jätte mycket nu för ska in till göteborg och dansa juee (a), i dag hade jag fått ett mail om att dansa på massa olika saker i sommar med, så det ska jag verkligen göra !, Kan berätta lite mer om de olika sen :)
Ha d bra sålänge,  hörs senare ikväll eller i morgon beroende när jag kommer hem :) <33

Sovmorgon!

God morgon alla!
Har sovmorgon idag igentligen men jag vaknade klockan 6 och var hur pigg som helst så varför ligga kvar och vara trött sen när man vaknar för andra gången, istället för gå upp nu och vara pigg. Så det var precis vad jag gjorde, men nu har  jag har absolut ingenting att göra istället xD Har redan gjort i ordning mig, ätit frukost och allt det där redan och klockan är bara kvart i 8 :/.
Men tänkte kolla busstiderna lite, för jag vet inte om jag kommer hinna ta min andra buss om jag tar den som går ifrån mig kl 09:00, den andra går 09:09 men tror inte min första buss tar hela 9 min men om den skulle göra det så går det ju alltid tåg kom jag på, men får hoppas att jag hinner med båda för mycket roligare att åka med dom man känner istället för att sitta själv på ett tåg.

Idag annars så är det skola från 09:40 till 15:30 sen så hinner jag hem en liten stund innan jag ska in till stan och dansa (a) iih kommer bli sjukt skoj , älskar verkligen att göra det, och om jag har tur så har mina kläder kommit med. Fast tror inte det för jag skrev på listan förra veckan och jag tror inte det går så fort men hoppas kan man jue (a).

Hoppas ni får en häärlig Måndags dag ! ;D (tänk på att det snart är lov så blir man faktiskt glad även fast det är måndag). <3

släktkalas

Rubriken säger precis allt som jag har gjort idag. Tog min lilla röda morris (moppe) och åkte hem till N vid 3 tiden, väl där så fick vi tacos och tårta, riktigt gott. Sen så kom även en gammal klasskompis dit som jag gick i samma klass i från 6 till 9, så vi spelade något spel, men gick inte så himlans bra för jag och R som var i ett lag förlorade rätt stort :(.
Sen vid 20 så skulle jag åka hem men när jag kom ut till min lilla moppe så var den full med frost och is :/ mindre bra , men efter att ha stått där ett tag och kämpat med att få den vilja starta så gick det faktiskt bra. Förutom då att sen när man väl var hemma så kändes det som om man hade vart ute i 30 minus grader. Så riktigt härligt sen att komma in i värmen och göra i ordning en god latte, och äta en nybakad semla som mamma hade bakat (a).

Sen har jag inte gjort så mycket mera, jag har bara börjat skriva lite på engelskan som vi igentligen ska ha tills imon och onsdag. För vi har nämligen läst den där engelska boken som jag berättade någongång innan om, så imon och på onsdag har vi sammanlagt 3 timmar på oss att skriva en såkallad "Book Report", det är hur segt som helst. Så tänkte att om jag börjar lite nu ikväll så slipper man sitta och tänka så mycket imon för det är ju alltis början och slutet som är jobbigast, iallafall  enligt mig :p.

Men nu så kom mamma in och sa att jag skulle lägga mig , haha så får väl ta och göra det med :p hoppas ni har haft en riktigt go Söndag ! :)
Nattinatt, sov gott !.

södags morgon,

Guv vad seg man är, även fast man sovit över 1 h i natt så är man helt död just nu. Fast det kanske är orsaken till det att man har sovit föör mycket :p.
Men idag så ska jag iallafall på släktkalas hemma hos N , kommer bli rätt skoj vara där med hennes släkt inte alltid man får göra något sådant ju, hehe. Sedan efter hade jag tänkt att åka in till Göteborg eller något. Var ju där med J i fredags så vi tänkte att vi kanske skulle åka dit ikväll igen men såfall så skall den andra J också med. Alltid kul när det är lite mer folk, och jag saknar vekligen tiden innan när vi var ett litet "gäng" som gjorde nästan precis allt tillsammans. Men efter allt som hände med A så försvann även det :/. Ussh, gillar inte hur bra saker försvinner, fast vem gör bara jobbig att de gör det.


Men nu måste jag gå och borsta tänderna, haha så himla duktig är jag, klockan är 20 i 1 och jag har inte borstat tänderna eller tagit på mig riktiga kläder än, sitter fortfarande i pjamas :p.
Krraaamizz ha en bra söndag !! //Angelica

RSS 2.0