sommar !

Äntligen är det massor utav sol ute och jag sitter ute på gräset med min dator och lyssnar på musik. Det kan vekligen inte bli bättre just nu, hur härligt som helst ! :D


Jag just nu


Pappa som klipper gräset


Sommar  ! (a)

// A

31 maj

Sjukt underbar dag, med massor utav sol kunde det bli bättre!.
Åkte in till göteborg och mötte Rebecca och sen så kom Nicole in en stund med. När Niocle kom in så gick vi iväg till ett jätte mysigt café och åt lite frukost. Vi gjorde i ordning svenskan också som vi har redovisning på imorgon.



Efter det så var det dags för shopping !
Hittade rätt så mycket bland annat ett par shorts, ett linne och en present som mamma ska få senare ikväll.



Sen så fick jag också en ros när vi gick där inne (a)



// A

kvälls uppdatering sen igår

Kvällen började med att jag åkte hem till Nicole för det var lite folk där, och hon ville att jag skulle komma dit då :).
 


Sen så åkte jag hem och gjorde inte så jätte mycket, kollade mest  på tv, åt lite godis och så klart kollade på finalen i Robinson. 
Men sen på kvällen/nästan natten så kom en kompis hem till mig. Vi satt mest och pratade om allting som hänt på senaste och lite annat.

// A

30 maj

Har precis kommit hem ifrån träningen, var sjukt varmt och vi höll på att rida på stora ängar där solens stod på som mest. Men hur skoj som helst var det med som tur var. Sen så har jag inte gjort så mycket mer ännu idag, har bara solat lite innan jag åkte iväg till stallet.

Igår annars så hände inte så mycket efter skolan så åkte pappa och jag in till kållered bara för att jag skulle köpa sporrar till ridningen idag. Sen så släppte han av mig vid allum där jag bland annat hittade en kofta, t-shirt och två linnen. Sen i morgon så ska jag in till stan med några kompisar och då blir det mer shopping (a) ska bland annat kolla på klänning och köpa nya jeans shorts !
Efter allum sen så var jag bara hemma och tog det lugnt, var så himla trött att jag inte orkade göra något :p.

Men nu kom pappa hem igen, med tai mat. Så ska ta och äta lite sen så vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll men det kommer nog en uppdate om det senare.

// A

28 maj

Pappa ringde nyss och berättade att han har bokat en resa till Rhodos (a) ! Blir Pappa, jag, min storasyster och hennes två barn som åker, kommer bli underbart !  
Här är lite bildet ifrån Kallithea där vi ska bo:






// A


27 maj

Dagen började inte som den bästa, när jag vaknade hade jag ont i huvudet och var hur trött som helst. Men tog mig iväg till skolan iallafall för vi hade redovisning och lite andra saker.
Efter skolan sen så åkte jag bara hem, åt lite mat och sen så hann jag intemed så mycket mer innan jag fick ett sms utav Nicole. Hon ville att vi skulle ta en promenad och prata, så klart man gjorde.

( Är lite suddiga, fick ta med mobilen):



Det är sommar när man kan sitta på en brygga och doppa fötterna i vattnet (a) bara en nackdel det var iiis kallt ! haha

Sen så gick vi även till ica och skulle köpa något gott men kom istället ut med ett jätte gulligt morsdag kort :p Nu ska man bara komma på vad man mer ska köpa till henne. Funderar på någon scarf, det vill hon nämligen ha. Får bara se till att hitta någon somrig och fin :).

// A


26 maj

Äntligen så är man klar med kemiprovet med, vet inte hur det gick och vågar inte hoppas på någonting heller så vi får se när vi får tillbaka det istället. Annars har det inte hänt så mycket idag. Började inte försen 11:40 och då hade vi provet, sen så slutade vi efter det så slutade redan 14:30. Sen kom det mindre roliga fick gå hem i spöregnet och paraply hade man inget heller så man såg ut som en blöt katt när man kom hem xD. Men rätt mysigt ändå, kom hem, satte på mig myskläder, gjorde varm choklad och bäddade ner mig framför tv i soffan (a).



Sen skulle jag egentligen åkt och kollat på ett hus med mamma och Göran men det regnade så himla mycket så bestämde mig för att stanna hemma istället. Om de gillar det så kommer vi åka och kolla på det igen så det gjorde inte så mycket :).
Nu så hade jag bara tänkt att göra lite engelska, har glosor tills i morgon sen så ska jag sätta på en bra film och bara ta det lugnt (a)

// A

23 maj

Precis kommit hem ifrån träningen, duschat och bara gjort i ordning mig lite. Mamma, Göran, Johannes och Jesper har precis åkt iväg på bio. De skulle se någon romantisk/drama film så lät inte så jätte lockande, drama har nog aldrig varit min favorit.
Istället så är jag kvar hemma och väntar på att en kompis ska komma hit :) får se va vi hittar på.
Sen så kommer kanske några grannar hit med så vi får se om vi blir kvar hemma eller om man går ut och hittar på någonting istället.
Träningen innan gick jätte bra, hur gott väder som helst och hade hästen som jag ville så bättre kunde det inte bli ! Hade haft så många hästar nu som jag inte ville ha så min lärare tyckte att det var dags för mig att rida någon skoj istället. Så där hon hade skrivit upp hästarna hade hon också gjort en smajlis bara för det :p haha.


Så här härligt väder är det här just nu (a)

// A

22 maj

En riktigt sego dag !
Allt jag har gjort idag är att packa, åka till mamma, packa upp och kollat på kemin lite. Får hoppas att kvällen blir lite mer lyckad för just nu är det sjukt segt. Snart så kommer Johannes och Jesper hit också (mammas killes barn), så när de kommer ska vi ta och äta tacos sen får kvällen bli som den vill :).



// A

21 maj

Torsdag.
Den bästa dagen med pappa på länge verkligen, var jääte länge sedan som bara han och jag hittade på saker en hel dag. Det började med att vi skulle åka in till stan och skulle köpa ett par "provskor" till mig. Men affären var tyvärr inte öppen så vi åkte och kollade på motorcykel kläder till mig istället. Efter det så fick jag välja om vi skulle gå på min favorit resturang eller mitt favorit café, blev café eftersom jag inte var så hungrig.
Cafét vi var på är ett franskt café, så är super mysig och deras bakelser är bara att drömma om (a) iallafall den jag åt igår. Det var en liten citronpaj med maräng och citronsås på, hur gott som helst !.


(ser lite mysko ut men var sjuukt go!)

Efter cafét sen så åkte vi och handlade lite mat och eftersom det var den sista kvällen jag var där innan jag skulle åkte till mamma så åt vi något extra gott. Blev räkor, vitlöksbröd, revben och massa annat gott (a). Bättre kväll med pappa kunde man inte önska :).



Inte nog med det senare på kvällen vid 22:30 ungefär så kom en kompis hem till mig. Så vi tog en promenad genom naturreservatet, hur fint som helst sådär på kvällen när solen är påväg att gå ner (a).

Härligt värre !

// A

20 maj

Sista skoldagen denna veckan hur härligt som helst ! :D
Efter skolan så hade jag egentligen planerat att gå hem till Nicole men var tvungen att åka hem till pappa istället, för att att jag inte var säker på om jag skulle till Falkenberg eller inte. Men som tur var så blev det ingenting med det (a) så nu blir det en härlig långhelg hemma med kompisarna istället :D.

Sen så åkte jag hem till Nicole iallafall, hon skulle ha pyjamasparty fast var bara där några timmar. Var inte så jätte sugen på det och sen när jag väl var där så hände det inte så mycket men skoj var det ändå ! :)
När jag var hemma igen så åt pappa och jag lite tai mat och kollade på film, såg 2 styckna men ingen utav de var sådär jätte bra.
Sen på något konstigt sätt så blev det att jag åkte till sjövik rätt sent på kvällen, fast var inte där så länge.Så när jag väl var hemma där ifrån mitt i natten någongång så la jag mig bara på sängen och somna på någon sekund (a).


(en gammal bild ifrån en tjejmiddag, men några var med igår)

// A

Promenaden

Lite bilder ifrån promenaden med A :)




// A


18 maj

Dagen gick hur fort som helst. Började inte försen vid 09:40 och slutade redan vid 14:00 (a), så vi hann bara med att ha 3 lektioner, den första var klassråd och lite fysik efter det så hade samhäll och till sist så hade vi bara svenska. Inget utav det var jobbigt heller för vi håller bara på att förbereda redivisningar.


(visst är man duktig (a) haha)

Efter skolan sen hände inte så mycket mera, var hemma hela kvällen. Det ända jag gjorde var att träna lite, hur härligt som helst och efter så var man helt död, precis så som det ska vara :p.
Ända jobbiga var sen när jag skulle lägga mig. Är nämligen massa arbetare som håller på att fixa skogen utanför mitt fönster, så klockan 23 när jag precis var påväg att somna så lyser det in ett jätte starkt ljus igenom rutan. De höll på att flytta en lastbil så råkade de ställa den men hel ljuset på, rakt mot mitt fönster. Vad ska man säga, min vanliga otur xD

// A


16 maj

Lördag.
Dagen började efter min långa natt sömn :p, först så var det träning. Hade hoppning så var riktigt skoj och gick hur bra som helst. Efter det sen så fick jag också veta vilken dag jag skulle träna dubbelt, så ska träna på en lördag redan vid 12:15 usshis kommer få åka upp till stallet senast vid halv 12 :s så det blir ingen sov morgon den helgen :p.
Efter träningen sen så var det snabbt hem, slänga sig i duschen och ta påsig "kalas kläder", skulle iväg på Anton och Victors kalas. Och bara för solen sken så var vi tvugna att ta motorcykeln enligt pappa, jaja rätt härligt är det ju ändå (a).

Anton och Victor blev iallafall verkligen jätte glada för deras skateboard som vi hade köpt och började åka runt i lägenheten så fort de hade fått upp paketen. Sen så berättade de också att de skulle börja spela hockey, haha eller snarare deras pappa som ville att de skulle göra det :p.

När man hade kommit hem sen igen så hann jag bara med att äta lite mat och göra lite smått annat innan några kompisar kom hit. Var en rätt seg kvällis, vi satt bara och kollade på melodifestivalen sen så var vi alla så trötta att de åkte hem och jag gick och la mig :).


(vill ha sommar, sommar, sommar !)

// A

God morgon

Det kanske inte är riktigt morgon men nästan iallafall, klockan är ju bara 11:45.
Blev rätt chockad när jag kollade på klockan för jag somnade redan klockan 24 igår kväll, så jag har sovit i 11 och en halv timme :s haha jaja är man trött och inte sover under veckorna så är man (a). Måste verkligen börja sova mera och lite annat som jag har vart dålig på det sista. Men rikigt gott var det iallafall (a) !
Idag så ska jag bara träna lite och sen så är det kalas hemma hos min storasyster, hennes två barn fyller 6år så ska dit och fira. De kommer få skateboard utav oss så ska bli kul och se hur det går för de att åka sen :p
Senare resten utav kvällen så får jag se vad som händer, inte planerat så lånt ännu.



Men nu ska jag iväg till stallet, ha d finaste  !
// A


15 maj

Fredag.
Skolan gick riktigt fort även fast vi hade kors kemi och engelska/svenska. På engelskan så hade vi "teater" kan man nog säga. Vi fick ett par manus som vi skulle lära oss sen skulle vi spela upp det för klassen. Det var faktiskt hur skoj som helst och inte alls lika hemskt som jag brukar tycka det är :p.
Sista lektionen sen så hade vi idrott, vi skulle ut och springa men gick verkligen inte bra alls! Har nog aldrig fått så ont i magen som jag hade då :s hatar det verkligen, men men får göra om det på onsdag nästa vecka så hoppas att det går bättre då (a).

Efter skolan sen så åkte jag hem till mamma gjorde i ordning massa mat eftersom jag var hur hungrig som helst :p. Sen så packade jag i ordning mina saker för att jag skulle hem till pappa nu igen. Det börjar bli rätt jobbigt att varje vecka packa och åka till ett nytt ställe. Men blir snart bättre med det som tur är :). När jag var hemma hos pappa sen så åkte han och handlade lite fredags mys, blev jätte god mat och annat gott.
Egentligen hade jag tänkt att åka iväg till någon utav killarna men orkade verkligen inte. Är hur trött som helst så har bäddat ner mig i soffan istället (a). Ligger och kollar på en film, är någon slags deckar/skräck film, haha går inte så bra att förklara men den är helt okej iallafall.


(bild ifrån Nicole och min pickninck i göteborg, dagen innan vi började 1an)

Men nu ska krypa tillbaka ner under täcket, orkar verkligen inte sitta mer framför datorn (a).
// A

14 maj

Torsdag.
Hade bara 2 lektoner sen så var det filmvisning i vågen (kollade på 3 ornas filmer).
Första lektonen vi hade var Cad, där fick vi bland annat tillbaka våra prov, blev hur glad som helst när jag såg resultatet hade 34poäng utav 35 möjliga (a) ! .
Efter caden så hade vi form en liten stund. Gjorde inte så mycket  tryckte bara klart mitt textil tryck på en väska sen så fortsatte jag med att måla rummen vi håller på med. Men blev verkligen inget bra, så tog hem det istället så gör jag det hemmma :p.
Sen så fick vi extra lång rast bara för att våran lärare skulle iväg på någonting. Då passade jag och Rebecca på att gå till ica och köpa lite godis till filmvisningen.
Filmerna var helt okej, blev bättre och bättre för varje film de visade, så den sista var helt klart bäst. Och efter det sen så skulle vi rösta på vilka 3styckna vi tyckte bäst om, för att man sen hade chansen att vinna bio biljetter och lite så :).

När skolan äntligen var slut så åkte jag bara hem och köpte lite tai mat (a) och tog det lugnt. Finns bara ett problem just nu, jag är hur uttråkad som helst och kommer verkligen inte på någonting man kan göra. Så nu ligger jag bara här i soffan och lyssnar på lite musik.



Imorgon så ska man hem till pappa igen. Var egentligen tänkt att jag skulle till hisingen (hem till min storasyster) och hjälpa henne med Anton & Victors kalas som de ska ha på lördag men blir nog inte så. Det kommer bli så himla stressigt.
Först så slutar man inte skolan försen 15:20 och så ska man hem, packa, åka till pappa, ta tåget hem till henne och fixa där, och sen så måste jag tillbaka hem på fredagen igen eftersom jag har träning på lördagen.Och om jag ska hem då så kommer man inte vara hemma försen sent på natten och har verkligen ingen lust att sitta på ett tåg själv då, så får bli att hitta på något annat istället.

// A

13 maj

Rätt seg dag idag, när jag vaknade i morse var jag hur nära som helst på att stanna hemma var helt slut och trött som helst :p. Men efter att ha kämpat mig upp ur min goa säng och iväg till skolan så flöt dagen på rätt bra iallafall, förutom att vi fick 2 nya redovisningar, en i samhäll och en i Teknik och det är bara 4 veckor kvar..
Förutom det så har det inte hänt så mycket. Fick reda på att nationella proven som vi hade i går kommer vi få tillbaka på tisdag. Och i morgon kommer vi nog få tillbaka cad proven vi hade förra torsdagen. Ingen aning hur det gick, vågar inte ens hoppas på något så vi får se resultatet i morgon :).
I morgon så ska vi också på filmvisning, 3orna som går teknink/media har nämligen gjort filmer som de ska visa. Rätt skoj ändå för min kusin går i just den klassen.

När jag kom hem i från skolan idag så pluggade jag bara lite sen så tränade jag. Blev spinning idag med eftersom jag har problem med mitt knä. Och då tyckte inte Göran det var så bra att jag stack ut och sprang.
Efter träningen sen så åkte vi i väg och kollade på ett nytt hus. Vi ska nämligen flytta till något större. Men mamma och Göran tyckte inte de hade tillräkligt stor trädgård och att det låg i fel läge så blev inget med det. Men det kommer ju fler hus som tur är, så de kanske hittar något snart :).


(Gran Canaria)

// A

Some memories & friends ♥

Mys kvällen som jag och Nicole hade:


Veckan innan Emila flyttade till Prag:



Sommaren med Jessica:




Balen:



Sista dansuppvisningen på Lazars:



// A <3


12 maj

Tisdag.
Gick upp redan vid 6, fick ingen sovmorgon i morse eftersom vi hade nationella prov i Matte B istället :/. Ush vill inte ens tänka på det. Kändes inte som att det gick helt år skogen men det kändes inte speciellt bra heller så vet inte. Nu är det iallafall över :). En sak över och 2 prov kvar.
Ett i kemi A och en redovisning i samhällen om ettbarnspolitiken i Kina + kanske ett litet prov där, vilket man inte hoppas på, ush !
Lite senare idag så hade jag bara tänkt att träna lite, funderar på att ta en joggingtur upp till Nääs, vara där lite och sen joggintur hem igen. Eller så tar man ett spinningpass eller så tar man en mysig promenad med en kompis, kan inte rikigt bestämma mig :p haha.

Får bli en bättre uppdatering av dagarna sen istället, för nu hade jag tänkt att fixa med lite saker.



// A

10 maj

Mamma kom in och väckte mig vid halv 11 så gick upp åt lite frukost och gjorde lite matte. Sen så fick jag ett sms där Johan frågade om han kunde komma förbi en liten stund så var bara att göra iordning sig lite och sen så kom han. Sen så blev det upp till stallet lite, gick där en stund träffade bland annat Jessica sen så blev det en promenad runt om i "parken" om man kan kalla det så. På promenaden hittade vi det här mysiga stället:





Låg i slutet utav en liten stig in bland skogen och hade hur fin utsikt som helst ut över vattnet. Mysigt värre (a) avslutade det hela med en glass på wärdshuset. Innan man åkte hem så blev det en sväng till Öjared, hur seg väg som helst som inte verkade ha något slut alls. Och det hade den nog inte heller för helt plötsligt när vi åkte där så kom vi in på en väg mitt bland en massa golfbanor xD.

Väl hemma sen så hände inte så mycket, åkte iväg och köpte lite godis (a) la mig i sängen med det tråkiga matteböckerna men gav upp och satte på en film istället och här ligger jag fortfarande (a). Och så kom mamma in och berättade att vi skulle till Falkenberg om 2 veckor och träffa några, något som jag verkligen inte vill ! Så himla tråkigt att åka med på sånt när det bara är barn som är mindre än en själv. Men som tur var så kunde jag ta med mig en kompis isåfall så vi får väl se hur det blir med det :p. Om man hittar någon skoj att ta med så kanske, annars tänker jag nog stanna hemma :p.

// A


9 maj

Vaknade alldeles för tidigt, redan runt 7 någongång. När jag precis hade lyckas somna om igen så kom mamma in och satte sig och började tjöta om massa saker, sen var det ju omöjligt att somna om igen. Så gick upp gjorde i ordning lite frukost och gick tillbaka till sängen och la mig igen. Hur härligt som helst att äta frukort i sängen (a) haha. När jag hade tagit mig upp för andra gången så började jag räkna lite matte men var inte speciellt skoj så började fixa med lite andra saker istället.
Lite senare sen så skulle jag åka upp till stallet och rida, men så blev det inte vi hade teori istället men rätt härligt det med för vi var bara 2 styckna där :) gick bland annat igenom skänkelvikning, öppning och stängning. Rätt mycket man ska hålla reda på med alla hjälper och så men nu tror jag att jag kan det iallafall :p.
Det var rätt bra att vi inte hade ridning, för var ändå så himla seg i kroppen så hade nog inte orkat anstränga mig isåfall (a). Plus att jag kommer rida lite extra nu med bara för jag höll på och jobbade med "mulle" förra veckan



Efter stallet, när jag var hemma igen så gjorde jag inte så mycket på kvällen. Jag gick bara en liten promenad till statoil med Jesper. Han ville ha godis och ville inte gå dit själv så gick med honom. Efter det när jag var hemma igen så började jag  bara räkna lite matte men det var så segt att jag gav upp efter ett tag :p la mig och kollade på John Tucker Must Die istället.

// A

8 maj

Har varit en rätt lugn dag, skolan började med 2timmars matte lektion som man inte lärde sig mycket alls på så kändes lite meningslöst. Sen så hade vi engelska och det var nog första gången jag har tyckt att engelskan är skoj :p och sist så hade vi svenska där vi skulle skriva dikter, som verkligen inte är min starka sida på någont sätt men det var skoj ändå sen när man fick höra alla de olika.
När skolan väl var slut så åkte jag hem till pappa och packade i ordning alla saker för att jag skulle hem till mamma senare. Och när man väl hade packat ner allt och åkt iväg till mamma så var det bara att börja packa upp allt igen. Inte nog med det, innan jag ens hade kommit innanför dörren så säger mamma att dem ska åka och kolla på ett nytt hus :o. De är nämligen trötta på att ha granar så nära som vi har idag (radhus) och vill ha någonting eget istället. Men men vi får se hur det blir med det, som tur är ligger huset iallafall i floda och inte i sjövik som mamma har pratat om ett långt tag nu. 
Sen på kvällen när jag hade packat upp alla mina saker och fått i mig lite middag så gick jag iväg och mötte Jonas. En aningen pinsam kväll för det var några grannar här som är lite speciella, kan hända vad som helst när de är i närheten kan man lugnt säga. Men kvällen blev en väldigt bra kväll iallafall.

 // A

7 maj

Riktigt härlig dag ! Dagen började med att vi hade prov i cad A och tror att det gick helt okej. Blev klar bland de första så därför känns det som om att man har missat något eftersom det var flera som satt kvar mycket längre. Men det känndes iallafall som om jag kunde det så får hoppas på det bästa.
Efter provet sen så hade vi form där det var rätt segt för först höll jag på med att trycka textiltryck och sen i väntan på att den skulle torka så skulle jag måla sitt dröm rum.

Slutade skolan redan 13:20 men jag och en till i klassen stannade kvar och räknade matte. Eller ah det var tänkt så att vi skulle göra det men blev inte så mycket av det. Gjorde nog bara 10 tal sen satt vi och tjötade bort resten utav tiden. Annars har det inte hänt så mycket mera, pappa kom precis hem ifrån en tur med motorcykeln så hade han köpt med sig lite gott att äta (a). Så nu ligger jag här i min goa sängen och äter lite mums, hehe.

Sov gott sen !

// A

5 maj

Tisdag.
Idag var det upp klockan 6 på moronen för att sedan vid halv 8 åka hem till Rebecca. Väl hos henne var vi så trötta så vi åt bara lite frukost sen så låg vi i sängen och halv sov båda två:p.
När klockan var 9:20 så började vi göra oss i ordning för att cykla iväg och möta matilda, så satte på oss de super heta regnkläderna, för det ösregnade ute sen så var det bara att cykla iväg.
När vi kom till skolan var det helt meningslöst att ha den första lektionen egentligen, för när vi kom dit (dock lite sen men men (a) ) så hade vi ändå nästan ingen lektion. Allt vi gjorde var att gick dit, hade uppropp sen så fick vi bara veta vårat betyg i Teknink och så var lektionen slut.
Sen kom det som var mindre kul, efter vi hade ätit lite så skulle vi iväg och cykla en sträcka som alla 1:orna gjorde. Det var inte speciellt jobbigt men det var hur segt som helt, fast som tur var hittade vi våra egna sätt att roa oss på. Vi sjöng alla möjliga sommarlåtar, fick kakor utav lärarna så cyklade runt och åt det xD haha och vet inte allt annat som vi kom på :p. Väl i mål sen så cyklade vi in till gråbo centrum och fikade lite men vi båda var så sega så cyklade hem nästan direkt och la oss i soffan, man var ju inte precis pigg efter att ha cyklat över 3,5 mil (a).


// A


2 maj

Lördag.
Det första jag gjorde när jag hade vaknat var att gå ut och satte mig i solen, (a) efter att jag hade suttit där någon timme så var det iväg till stallet för träning. Väl där så upptäckte vi att det hade kommit en ny häst och gissa vem som fick rida den? joo jag. Inne i stallet var den verkligen hur söt och go som helst men sen på själva ridningen gick det väl inte lika bra. Det började helt okej men sen när vi väl började arbeta med dem så var det hur j*dra stark som helst :s. Så medans de andra fick göra en rätt skoj styrke banna så fick jag gå runt och göra en massa olika ställnings/rörelse övningar på en lite volt. Inte så skoj för mig men om de mindre ska kunna rida den sen så är ju någon tvungen att arbeta med den. Men som tur är så kommer jag få rida lite extra nu bara för att jag gjorde det (a).

(Haha bjuder på en hemst morgon bild (a) inget smink eller fixat i ordning mig på något sätt, kan det bli värre ?xD)

Efter det så hann jag inte mer än hem innan jag och pappa skulle iväg hem till min stora syster och hennes kille i göteborg. Och självklart så tog vi motorcykeln xD haha , väl där så fikade vi lite bara, lite segt medn det var ändå skoj att träffa henne eftersom jag bara gör det ca 3-4 gånger per år :/. Men nu ska jag tillbaka dit om 2 veckor, lovade Anton & Victor att baka deras födelsedags tårta eftersom bakning inte är min systers sarka sida :p. Så får väl se vad de vill ha för någon, förra året ville de ha ett tåg så man kan ju bara tänka på vad de kan hitta på i år :p.

// A 

30 april

valborg
Dagen började med CAD i 2 timmar, sen så kom mamma och hämtade mig för att jag hade tid hos läkaren. Gick helt okej det blev inte så mycket bättre men fick iallafall lite tips på vad det kunde vara och efter sommaren sen så tyckte läkaren att jag skulle få akupunktur. Ush massa nålar över hela kroppen :s, som tur är de inte så stora. Sen var det tillbaka till skolan och skulle ha form men hann bara vara där i ungefär en timma innan det blev värre än någon gång innan. Så åkte hem  redan innan 13 tiden och la mig och sov bort några timmar. 
När jag väl hade fått i mig lite värktabletter och hade sovit så var jag rätt pigg, så mamma fick med min in till Göteborg. Väl inne i Göteborg så slapp jag som tur va gå runt med mamma och dem, istället så träffade jag en kompis där inne :). 
Vi gick först till en smycke affär och köpte nytt navelsmycke till mig, blev ett häng smycke i silver med lite diamanter på. Sen så försökte vi hitta till vasagatan för vi skulle kolla på cortegen, haha snacka om att känna sig som värsta turisten, även fast man har varit där ett x antal gånger så hittade vi ändå inte gatan :p. Men till slut så upptäckte vi att vi redan stod på rätt gata och hade gått runt på den ett tag xD.



Efter cortegen sen så gick vi till ett café, innan jag tog tåget hem.
Blev en rätt lyckad dag iallafall, började inte som den bästa med den slutade riktigt skoj :).

// A

Hejsan bloggen.

Söndag idag då och jag har inte gjort mycker med än att vart med Johan och räknat matte. Var så trött på det när han ringde mig så han frågade om jag ville ha hjälp. Så snäll som han är kom han hit och hjälpte mig med matten.
Annars så har det vart en väldigt lugn helg, På valborg så åkte jag in med mamma och massa folk till göteborg men väl där inne så träffade jag Johan istället så vi gick runt i ett par timmar :). Sen på fredagen så åkte jag och pappa iväg med hans nya motorcykel och köpte glass, mums (a). Sen när jag kom hem så kom Jonas hem till mig. Var verkligen hur länge sedan som helst nu när jag var med honom. Var nästan exakt ett år sedan :o hjälp vad tiden går :s. Så kvällen riktigt flög förbi och vips så var det lördag.
När jag vaknade på lördags morgonen så var det jätte varmt så gick ut och la mig i solen sen var det dags för att åka och träna. Fick en UR söt häst som ridskolan hade hyrt in. Aldrig sett en så söt innan , men guv vad stark den var ! kunde inte göra så mycket som de andra fick mest jobba på att den skulle slappna av lite, men skoj var det iallafall !
När jag kom hem sen så åkte jag och pappa med motorcykeln till min stora syster och hennes kille och fikade. Sen när jag kom hem var jag så trött att jag bara låg på sängen hela kvällen :p.
Och nu sitter jag här i min mysiga säng (a) och kollar på tv.

hiihii men sov gott nu ! :) hoppas ni haft en bra helg :)


RSS 2.0