31 juli

Fredag.
I morgon så åker mamma, Göran och Jesper ner till skåne. De ska fira Görans mamma som fyller år idag. Sen så ska Jesper också åka hem till sin mamma där han bor mest, nere i Helsingborg. Så det blir ett litet byta av familj där med för hans del :p. Jag där emot ska vara hemma, ska vara med Johan i morgon så vi får se var vi hittar på. Ska iallafall laga min sjuukt goa rätt (a) som jag bara älskar :p haha.
Nu där emot så håller jag på att leta igenom sägen efter en äcklig liten spindel xD. Den satt på min kudde innan så gick jag ner och hämtade Göran och när han kom så var den borta :s. Jag har verkligen ingen lust att lägga mig där om det är en spindel lös, haha.
Finns inte så mycket att göra får lägga mig snart iallfall för jag börjar bli pömsig. Ska ta och läsa lite mer i min bok tänkte jag med :).


Denna håller jag på att läsa just nu. Inte den bästa men den har sina höjdpunkter helt klart ! Och defenitift inte den sämsta jag har läst, utan långt ifrån !

Dröm Sött
// A

30 juli

Torsdag.
Hela familjen tog en tur in till Hunnebostrand och kollade idag. Vi hann inte kolla så mycket eftersom det började och har vart storm här ända sen dess :s. Efter det så åkte vi vägen om Kungshamn på hem vägen för att kolla på en plånbok som jag hade hittat. Men när vi väl kom dit så fanns den inte kvar :(. Men jag får leta vidare, så himla svårt att hitta någon snygg bara.
Sen så har det inte hänt så mycket mera. Vi åkte och köpte pizza och det är nog allt :p. Det blåser så himla mycket här så man kan inte göra så mycket mera än sitta inne i husvagnen och kolla på tv.
Vi hade tänkt att åka hem imorgon med men vet inte om det blir av nu. För om det blåser såhär mycket så kan vi inte få ner förtältet och då kan vi inte åka hem försen på Lördag eller något. Men vi får hoppas på det bästa ! :)



// A


29 juli

Onsdag.
Idag så åkte vi in till Smögen bryggan igen. Jag och Göran passade på att åka Sveriges snabbaste båt med 900 Hk ! :D Det var verkligen sjukt skoj, och den känslan som man fick när man flög över vågorna i 59.9 knop är obeskrivlig ! Helt underbart var det iallafall !!!  (bilder på det kommer senare ! )
Efter det sen så gick jag och kollade massa i affärerna. Hittade en ny morgonrock ifrån Tommy Hilfiger och en ny nyckel knippa :). hihi.
I morgon så blir det nog en sväng in till Kungshamn för att köpa en plånbok som jag har kollat på. Annars så ska vi nog börja packa ihop. För på Fredag bär det nog hem igen :/ vilket jag inte tycker ska bli så skoj eftersom jag verkligen älskar att vara här vid havet!
Fast helt hem blir det nog inte. Vi kanske ska ner till Skåne med, men det får vi se :).
Nu så ska jag hoppa i säng ha d bäääst !

// A


27 juli

Måndag.
Det läskigaste hände idag när vi var påväg hem. Helt plötsligt när vi åkte så kom det en bil och åkte rakt in i en annan och sen rak in i en lyktstolpe och mosades :s. Det var sjukt äckligt att se. När Göran sen sprang ut och skulle se hur det hade gått med dem som var med i bilen så visade det sig att han som hade kört hade somnat. Var också en liten flicka med och en hund. Ussh det var inte roligt att se och att det bara var några/någon meter framför oss gjorde inte saken bättre! :s

Annars idag så åkte vi iväg till lite olika städer och kollade. Regnade rätt mycket så vi åkte mest runt till massa affärer. Jag hittade bland annat en väska, en t-shirt, ett par nya mys byxor ifrån adidas och lite underkläder :). Sen så har det inte hänt så mycket mera. Och tror inte det kommer komma upp så mycket mer i kväll heller, blir bara lite träning sen så får vi se.

// A

27 juli

Måndag.
Det läskigaste hände idag när vi var påväg hem. Helt plötsligt när vi åkte så kom det en bil och åkte rakt in i en annan och sen rak in i en lyktstolpe och mosades :s. Det var sjukt äckligt att se. När Göran sen sprang ut och skulle se hur det hade gått med dem som var med i bilen så visade det sig att han som hade kört hade somnat. Var också en liten flicka med och en hund. Ussh det var inte roligt att se och att det bara var några/någon meter framför oss gjorde inte saken bättre! :s

Annars idag så åkte vi iväg till lite olika städer och kollade. Regnade rätt mycket så vi åkte mest runt till massa affärer. Jag hittade bland annat en väska, en t-shirt, ett par nya mys byxor ifrån adidas och lite underkläder :). Sen så har det inte hänt så mycket mera. Och tror inte det kommer komma upp så mycket mer i kväll heller, blir bara lite träning sen så får vi se.

// A

26 juli

Söndag.
Idag har vi mest tagit det lugnt på campingen. Jag och mamma cyklade upp på klipporna till en bad plats lite längre bort. Det är verkligen sjukt fiint här. Om jag hinner i morgon så ska jag försöka ta lite kort på det. 

I morgon blir det där emot in till Tanumstrand och Grebbestad. Vi ska bland annat in på sportshopen och köpa en ny t-shirt till mig som jag ska ha på gympan. Ska också kolla på ett par nya gymnastikskor också.
Men nu ska jag ta och kila. Vi håller på att spela Chicago ;) går lite si sådär men är väldigt skoj !



// A

25 juli

Lördag.
Kunde knappt röra mig när jag vaknade i morse. Hade träningsvärk i hela magen efter Göran och mina mag övningar som vi gjorde efter att jag hade vart ute och sprungit igår. Ska snart ut och springa igen. Har tänkt att det ska bli en runda en gång om dagen nu fram till skolan. Ska bara försöka hålla det med :p.
Annars idag så åkte jag och mamma in till Kungshamn och kollade lite. Hon hittade en jätte snygg Björn Borg väska. Själv så köpte jag inget men hittade där emot en snygg väska, plånbok och linne. Men köpte inget av dem för vet inte om det är sånt som jag vill ha riktigt så får kolla vidare :).
Sen så åkte vi iväg och köpte en present till Jesper. Han fyllde år för någon vecka sedan så vi ska passa på att fira honom i morgon tror jag. Det blev iallafall en sparbössa som ser utt som ett döskallehuvud typ, lite svårt att förklara men tror att han kommer gilla den iallafall :p. Sen köpte jag även lite annat bra att ha saker :).

Men nu ska jag ut och springa sen så får jag se vad man hittar på.



// A

24 juli

Fredag.
Blev en tur in till Smögen idag ändå som jag hade planerat. Hela familjen + Micke och Sara tog först bilen in till Kungshamn där vi stannade för att köpa lite saker. Efter det så tog vi bilen vidare över till Smögen. Väl där så gick vi först och kollade på bryggan. Hittade ingentin som jag var sugen på så blev inte att jag köpte någonting heller. Eller jo en sak, vi köpte såderna där fula plast tofflor :p haha mamma tyckte det var bra att ha nu när man springer runt en massa.
Efter att vi hade kollat lite så gick vi till Göstas och köpte världens goaste räksmörgåsar ! Tog sedan med dem och satte oss vid kajen. 



När jag hade ätit klart sen så stötte jag på Nicole och Niklas. Så stannade och pratade lite med dem innan vi kollade lite mer i affärerna. Väl hemma så ville Johannes och Jesper bada så vi gick iväg dit medans de vuxna fixade maten. 
Det är nog allt som har hänt ännu. Jag ska snart gå ut och springa ett varv innan jag ska hoppa in i en varm dusch !



// A  

23 juli

Torsdag.
Nu är vi äntligen framme,  hela morgonen ägnade vi åt att packa, pratade med Johan 2 ggr xD (eftersom han också skulle iväg nu och sen åker han nog utomlands) och fixa massa innan vi åkte iväg med husvagnen. Så nu har vi precis sattit upp förtältet, ätit lite kvällsmat och fixat lite annat smått. Ska snart gå över till Micke som åkte med oss. Mer än så har inte hänt idag :).
I morgon där emot blir det nog in till Smögen och träffa Nicole och Niklas. Har inte träffat henne sedan skolan slutade så det var ett tag sedan nu. Får se om jag kommer in bara eller om det händer någonting annat :p. Men hoppas verkligen på att träffa henne.

Igår så cyklade hela familjen iväg på en cykel tur till det nya huset eftersom Johannes och Jesper inte hade sett det. Sen så cyklade dem två hem medans vi andra cyklade igenom ös regnet hem till Lars och Ester. Blev en fika där innan jag cyklade hem igen, bytte om och sen cyklade vidare hem till Andreas och kollade på Red Dragon.



Men nu så ska vi kila, har precis börjat regna här så ska gå iväg innan det kommer för mycket :) 
Ha d underbart ! !

// A  

21 juli

Tisdag.
Idag har jag vart med mamma hela dagen. Vi började med att åka in till Alingsås och kollade lite. Efter några timmar när vi hade åkt runt där och köpt en massa så åkte vi tillbaka hem. Men på vägen hem så passade vi på att beställa lite thai mat som vi tog med oss hem :). Blev en riktig såndär mor och dotter dag, haha.
När vi hade ätit och allt sånt där så hann vi inte göra så mycket mer innan Göran och hans barn kom hem hit. Var verkligen jätte längesedan man såg dem så var jätte skoj ! :).

Sen så har det inte hänt så mycket mera. Har bara varit en lugn dag så har vart lite segt :p haha jag blir rastlös utav att inte ha någonting att göra i sådär 20 min xD. Inte det bästa så får ta och öva upp det ;).



// A

20 juli

Måndag.
När jag vaknade i morse så var jag tvungen att fixa i ordning hela huset eftersom mamma och Göran kom hem idag. Efter att jag hade gjort det så kom Johan över så vi tog en promenad ner till centrum och köpte lite saker på ica :).
När mamma och Göran sedan kom hem så lagade jag och Johan en jätte god mat rätt, kan nog inte komma på någon godare än den just nu ;). Den var helt klaart sjukt go ! (var en pasta sås med lite gott i, super lätt och super gott!)
Efter maten så var vi så himla mätta att vi gick och kollade på en film, eller ah det var tanken. Vi fastnade istället framför datorn där jag håller på och fixar en almanaka som jag ska skicka efter sen. Den blir inte riktigt hundra så håller på att jobbar på den ;).

Dagen var verkligen jätte härlig, och på torsdag/fredag så sa mamma att vi nog ska ta husvagnen till smögen och vara där ett tag :). Var där förra året med så det är verkligen jätte fint, och mysigt !



Lite bilder ifrån förra sommaren !

// A

19 juli

Söndag.
Idag så har jag vart med bästaste Emilia igen (a) (haha är tredje dagen i rad nu, men nu blir det inte på ett tag igen för i morgon så åker hon iväg ) vi började dagen med att hon kom hit så satt vi först och snackade ett tag innan vi bestämde oss för att gå ner till ica och köpte maten som jag skulle ha idag, Det blev tacos (a) riktigt gott !.
Efter det så gick vi hit lite igen innan hon gick hem och jag gjorde i ordning mat och lite annat som jag var tvungen att fixa. Men när jag var klar med allt så gick jag hem till henne, där efter så gick vi och mötte Andreas. Jag och Emilia var så sugna på smoothies så vi tog en promenad ner till ica igen för att köpa lite frysta bär :). Sen på vägen hem så blev det vägen om våran gamla skola där vi satte oss och snackade lite med massa go musik ! (a)


Andreas & Emilia !

Efter att vi hade suttit där ett tag så gick jag och Emilia hem till henne och gjorde i ordning dessa goa smoothiesarna :
 
( a )

En kväll med sin bästa kompis, är en kväll som knappast kan bli bättre !
// A


18 juli

Lördag.
Vet inte riktigt vart man ska börja, det har nog vart den roligaste dagen på länge iallfall!. Det hela började med att jag åkte hem till mamma för ska vara där nu. Så efter att jag hade vart och handlat och lite så för de e nämligen inte hemma så lagade jag den goaste pasta såsen som jag vet (a) riktigt gott !
Sen så gick jag och Emila iväg till en gamal kyrkoruin och satte oss och hade lite tjejsnack. Det finns nog ingen annan person som förstår en så bra som hon gör, bättre vän kan man verkligen inte önska sig! Efter att ha suttit där ett tag så kom också Andreas. Där satt vi sen ett par timmar säkert innan vi tillslut bestämde oss för att gå iväg till statoil och köpa choklad (a). Påvägen ditt så var det bara en anningens blött och regnade så skorna blev så blöta att man tillslut bara gled omkring i dem. Så jag och Emila bestämde oss för att gå barfota ner istället :p. Så in på statoil kom vi bar fota, men gjorde inte så mycket han som jobbade där tyckte nog bara att det såg lite skoj ut ;).
Men nu är jag iallafall hemma igen, vi skulle egentligen ha fortsatt hem till Emilia efter åt men hade blivit värsta omvägen så vi bestämde oss för att gå hem var och en till sig istället. Eller aah det blev att jag gick hem till mig och att Andreas följde Emilia hem eftersom hon hade paraply xD.

Så nu sitter jag här i soffan med Gizmo som är jätte mysig bara för att han vart ensam hemma så länge nu :).
(kommer bilder imorgon :)
// A

17 juli

Fredag.
Dagen började med att jag och Andreas åkte iväg till lensjön och badade. Tog jätte läng tid att komma i eftersom det kändes som om vattnet var iiis kallt. Fast sen när vi kollade var det 21 grader :p haha.

Bion i onsdags var verkligen jätte skoj, man skrattade hur mycket som helst! Efter den sen så gick vi upp till Avenyn och satte oss på ett jätte fint fik. Träffade även Johanna där, vilket man inte har gjort på säkert ett halvår nu :s. Så efter att ha pratat med henne en del och fikat lite så var vi bara tvungna att springa in på 7eleven och köpa en av deras sjukt goa is kaffe !
Lite bilder ifrån mysiga göteborg!


Var massa folk som hade samlats för det var några som spelade.

Blev verkligen en jätte lyckad dag ! :)
Men nu ska jag ta och göra i ordning mig sen så ska jag ta moppen hem till Emilia igen för att ha filmkväll ! Kommer bli som det var innan hon flyttade då vi brukade ha det nästan varje helg ! :)

// A


15 juli

Onsdag.
Kvällen i går var verkligen hur skoj som helst, efter spelandet som slutade oavgjort så blev der grillning och lite annat gott. Sedan så satt vi ute i mörkret fram till tolv , ett tiden på natten. Var verkligen iiis kallt ute då men med massa filtar blev det riktigt mysigt !
Nu annars så har jag bara hunnit få i mig lite frukost. Ska snart åka upp till gizmo och leka lite med han. Sen så blir det hem igen, duscha och göra i ordning mig för en kväll i stan. Bion som vi ska kolla på är Ice Age 3 i 3D, haha kommer nog bli grymt skoj ! och är en sådan där jätte stor bio med 400 platser så blir nog bra ;). Sen efter bion så ska vi gå iväg och fika/äta någonting med så det kommer nog bli en super kväll ! 
Men nu ska jag kila iväg, ha det bra !!

Så måste man bara säga Grattis till den här killen som fyller 18 år idag ! :D

Grattis till Emil !


// A


14 juli

Tisdag.
Kom precis hem ifrån stan. Jag har vart och jobbat hela morgonen eller aah sen 10 iallafall (a). Påvägen hem sen så var jag bara tvungen att hoppa av spårvagnen och köpa en ny dricka som Johanna sa va jätte god. Och det var precis vad den var med ;). Sen när jag skulle gå hem ifrån tåget sen så började det spöregna så när jag kom hem såg jag ut som en blöt katt och hade inte en ända liten torr fläck på mig xD. Så nu ligger jag i soffan i mys kläder och kollar på film med massa täcken o filtar (a) hur mys som helst!
Ikväll sen så blir det släktbrännboll, grillning och lite annat skoj :). Kommer nog bli en toppen kväll det brukar alltid brännbollskvällarna bli :). Och med min galna släkt så kan det inte bli annat än skoj x).
Igår när jag kom hem ifrån Grekland så var jag inte hemma försen klockan 06:00 på morgonen, så efter att ha sovit några timmar så kom Johan hit på kvällen. Vi gick iväg till centrum för att köpa lite efterläntat svenskt godis, haha de hade nämligen inget gott alls där nere.  
Men nu så ska jag kolla biosarna, för i mon kväll är det just vad det blir. Blir nog lite annat skoj med, det brukar alltid sluta helt annat än vad man tänkt sig ;).

Ha d bra sålänge !! :)


Jag i Grekland

// A

RSS 2.0