Hemma igen !

Hej bloggen !
Nu är jag hemma i götevborg igen, haft 2 underbara dagar i stockholm. Det såg dock inte ut som jag hade trott mig men det var verkligen fint ! :)
Igår när vi kom fram efter den ca 6 timmars långa bussfärden (som kändes som 20 min, gick hur fort som helst!) så fick vi först besöka riksdagen och kolla hur det gick till där. Det var faktiskt rätt intressant. Hon som visade oss runt var rätt ung och så, så hon visste vad vi tyckte var intressant och inte.
Efter riksdagen sen så fick vi rummen till vandra hemmet där vi skulle sova. Jag, rebecca och malin fick sova i ett tre rum, var faktiskt rätt mysigt förutom att det var väldigt tråkiga vita rum. Där det bara fanns sängarna, ett handfat, ett bord och en metallgaderob. Det dög iallafall ;).
När alla rum och så var klara hade vi lite egen tid så jag och tjejerna passade på att kolla in NK. Och när vi väl var där så såg vi josefine sundström. Först trodde vi inte att det var hon så vi gick förbi en gång till :p och det råkade hon märka för hon började vinka åt oss, haha lite pinsamt men riktigt skoj att träffa en kändis ;). Sen så passade vi också på att kolla in stureplan.
Men sen så var det dags för en rundvandring på dramaten och sen iväg till eltornet och kolla på en teater. Vi fick se Medealand den var rätt okej men väldigt djup i sig. Men skådespelarna var riktigt bra iallafall ! haha kanske inte den teatern jag hade rekomenderat någon att kolla på men men.
Efter den var det ytligare lite tid att göra vad vi ville på så då blev det mera gator i stockholm och också en korv med bröd på en grill mitt i allt :p.
Eftersom det var sviiiiiiiiiin kallt ute så gick vi hem vid halv 22 redan. Var väldigt mys iallafall vi satt uppe i ett stort sovrum med hela 17sängar. Satt mest och pratade, spelade lite kort och så, men framför allt skrattade ! :p har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge, kunde knappt andas :p.
Sen var det dags för hopp i säng och vips så var klockan 07:15 och vi skulle upp, äta frukost, fixa rummet sen iväg till det moderna museumet och få en rundvandring där. Den var nog den segaste utav dom alla. Hon som berättade stod och pratade i säkert 20min för varje sak hon visade. Och särskilt intressant var det inte ! :p
Efter visningen gick jag, johan, jesper, jonathan och simon till Tidermans och åt den godaste pannkakstallriken jag någonsin har smakat mums!! :D Mer hann vi inte med för sen var det iväg till bussen och hem till Göteborg igen :).
Har verkligen haft en jätte mysig natt i stockholm ! Och såklart måste den göras om,  kanske blir det redan till sommaren..vem vet ;)

//A

tisdag14april

Hejsan bloggen !
Blev väckt klockan 05:20 utav en som sms ussh säger jag bara och jag som började vid 10:10 :/. Och sen så kunde jag inte precis somna om så låg där och tänkte på massa saker jag inte ens vill minnas men gör det tyvärr. Det är konstigt nog det man inte vill minnas som man minns som bäst, med alla ditaljer och allt.
Sen var det iallfall iväg till skolan och det var rätt härligt ute när jag skulle till tåget så hade bara slängt på mig ett par legging, vitt linne, vit kofta och en kort jeans jacka och så klart så åkte mina ballerina på! Riktigt vårigt kändes det ! :)
I skolan hände inte så mycket var mest segt bara men vi fick iallafall lite information om stockholm resan vi ska göra på torsdag. Ska bli jätte skoj !

Efter skolan så åkte jag bara hem åt lite mat och satte igång med all det tråkiga pluggandet :/ inte det roligaste man kan göra precis men det behövs ju verkligen. Ska snart åter gå till det igen suck. :p haha nee guv vad jag klagar.
Men aah orkar inte se saker posetivt just nu :p haha

Hoppas ni haft en bra tisdag !

måndag13april

Hejsan Bloggen !
Helgen bara flög förbi. I lördags så var jag med Johan efter det att jag hade tränat så vi gick och köpte lite påsk godis och så :) sen så blev det påsk mat med familjen. På kvällen sedan så gick vi bort till några granar.
Fast jag och Johan gick hem istället och kollade film/spelade spel och lite annat skoj :). Annars har det inte hänt så mycket mera.
Igår så var jag först i allum med mamma och köpte bland annat en jacka, skor, leggings, och lite annat skoj. Sen så kom jag hem och gick ut på en mysig promenad runt om i floda med linn. myssmyss.
Efter det när jag hade kommit hem så hade några vi kände kommit hit och då fick jag reda på att jag hade fått ett sommarjobb ! :D
Snacka om att jag blev glad. hehe såå nu ska jag tjäna massa pengar och det bästa utav allt lönen var riktigt bra ! ;) Men det är inte 100 än att jag tar det än, pappa skulle nämligen kolla på sitt jobb också så sen får jag ta det som ligger på bäst veckor. För det är vissa veckor jag inte vill/kan jobba. Men nu har jag iallafall ett som jag kan få om jag vill :D. 

Sista dagen på lovet idag nu :/ och jag har bara pluggat massa usshussh ! 
men måste för har bara 2 skoldagar sen är det STOCKHOLM! :D kommer bli as skoj tror jag ;) dock inte lika skoj att jag måste åka hemifrån redan klockan 5 på morgonen :S bussen går 05:45 :s men men ibland får man offra sig ;).

Hoppas alla har haft ett riktigt bra lov annara ! nu så ska jag försöka hitta på någonting :)  

Fredag

Hej bloggen !
Jag har inte hunnit blogga försen nu. Jag vaknade rätt tidigt sen efter det så åkte jag hem till mamma och sen åkte hon och jag och hämta mina saker och tai mat. Rikitgt gott !
Efter det sen så passade jag på att tvätta min moppe så nu är den skinande ren, precis som ny !
Och så städade jag faktiskt mitt rum, brukar bara plocka undan lite sådär men nu är det skinande rent :)
Har inte hänt så mycket annat i dag , men i kväll ska det komma några hit så ska vi grilla lite gott. Sen kommer kanske killarna med :) eller iallafall Johan och Jonathan vad jag tror, men inte säkert.

Får se vad man hittar på annars, tänkte skriva lite på min uppsats om plastikkirurgi. Usssh orkar verkligen inte och vet inte vad jag ska skriva heller :S är verkligen så segt att behöva göra massa tråkig läxa på lovet när man egentligen bara vill ta det lugnt med kompisarna och slappa.
Men fick iallfall solat lite ute i solen i morse (a) och tror faktiskt jag ska ut och lägga mig nu igen så kan jag skriva den samtidigt :) Det är ju ändå 20 grader i solen :D.

Ha det bra ute i solen med er ! :D

//Angelica

SummerSummerSummer

Ohh vad jag vill ha sommar nu, jag gick precis in på gina tricots hemsida och hittade 2 styckna bikinisar som jag bara måste ha. Dom är inte så jätte speciella men dom var grymt snygga :D.
Tyvärr så kunde man inte spara bilden så jag kan inte visa hur dom ser ut nu men kan visa sen när jag har köpt någon utav dom ;) måste verkligen ha den ena !

Annars har det varit hur go dag som helst jag har suttit ute i solen och läst min bok och så kom pappa hem med ett påskägg till mig (a), mumsiss,!


Ut i solen nu igen !

//Angelica

Dikten som är skriven utav tårarnas ord..

Jag bokstaverar ditt namn
på fönsterrutan som fylls av regndroppar
som sakta rinner ner och bildar
tårar som fuktar mina kinder

jag saknar dina händer på min panna
önska jag kunde viska orden som läker dig
fylla alla tomrum som för länge sedan skapades
Du är vacker när du ler

Dina ord som smeker min oro till lung
jag vilar i din famn
du vilar i min och jag ritar
små hjärtat med fingertopparna på ditt bröst




God morgon på er !

Snart är det Påååsk eller det är det ju redan nu men menade påskafton då man får ett litet godis ägg och allt (a).

Finns dock en inte så skoj sak, jag kan inte äta allt godis jag vill längre (tandställningen) :/ det får nämligen inte var för hårt eller segt och hur många godisar är egentligen mjuka och inte ett dugg sega ? det är inte många kan jag lova er. 
Men men man hittar nog ändå något gott (a).
Har inte planerat att göra någonting speciellt denna dagen men det kommer nog upp någonting får vi hoppas, har ni planerat något? :)

Nu på morgonen så vaknade jag utav att mamma ringde på min mobil. Hade egentligen satt mobilen på ringning för att gå upp något sådär i tid men som vanligt så stängde jag av den i sömnen,suck..
Uppe är jag iallafall nu, och jag har redan ätit frukost, gjort i ordning mig och duschat och så :). 
Tänkte gå igenom min uppsats som vi ska skriva vecka 17, jag har inte kommit så långt fast det har ingen gjort. Så tänkte fixa i ordning den så man ligger lite före :) man kommer ju inte hinna göra så mycket i veckan pågrund utav att vi ska till Stockholm med klassen :). 

Nu får jag kila iväg, ha d så bra ! Hörs sen !

//Angelica
 

När känslorna tar över och mörkret börjar falla..

Vet att detta inte är något skoj att läsa men måste verkligen få ut mig det på något sätt och genom att skriva ner det känns det mycket lättare att ta tag i det.

När känslorna tar över och mörkret börjar falla känns allt så himla jobbigt. Vet att det är mitt fel att det är som det är och vet att det är mitt fel att det slutade såhär. Önska jag kunde spola tillbaka tiden och fixa allt. Om jag inte hade gjort så då så hade det kanske fortfarande vart vi.
Hur kunde jag var så säker på att det var det rätta jag gjorde då, när det känns så himla fel att jag gjorde så nu? Det är nog en fråga jag aldrig kommer få svar på. Vet inte vad jag ska göra. Klart det känns lättare när man inte ser dig och saker runt omkring mig påminner om dig. Men så fort man kommer till skolan och ser dig gå där i korridoren så är det kört, man faller tillbaka till ruta ett innan man ens hinner blinka.
Det spelar ingen roll hur mycket jag ber och förklarar varför det blev som det blev, jag vet att du inte vill ha mig i dit liv mera ändå. Så varför fortsätter jag hoppas, kämpa och tro på det då?
Det är som att jag står med facit rätt i hand men ändå inte vill följa svaren till den rätta vägen ut. Det är hopplöst. Önskade verkligen att det aldrig hade blivit såhär. Jag är trött på att bli sviken, sårad, och krossad och det värsta är att det är av mig själv. Varför kan jag inte tro på att folk/killar faktiskt kan gilla mig som jag är ?! Varför börjar jag tvivla ?
Trött på allt detta och just nu börjar jag tröttna på mig själv det är patetiskt att hålla på såhär men ändå kan jag inte sluta..
Vet att du aldrig kommer läsa detta men iallafall,  om du skulle så ska du veta
du har alltid en plats i mitt hjärta.


Hemma !

Hej goingar ! ;)
Nu är jag hemma ifrån stallet och har till och med hunnit träna lite (a). När jag väl kom upp till stallet så hade inte lisa (som jag skulle träffa där uppe) inte kommit än men så träffade jag Emma istället som jag red med innan. Var verkligen jätte längesedan jag såg henne så var jätte skoj ! :) Glömde tyvärr att fråga om hennes nr som jag hade tänkt :/ , men men det löser sig nog. Får åka upp någon mer torsdag om jag hinner och träffa henne igen var verkligen jätte skoj att snacka med henne igen :). Sen så träffade jag också lite andra goa personer.
Men tillslut så kom Lisa iallafall så vi gjorde bara i ordning argbiggan hon skulle ha till häst och sen var det bara för henne att sitta upp.
När jag kom hem sen så satte jag igång men lite tränings övningar som min danslärare sa till oss att göra nu när vi har påsklov en vecka där. Efter dom var jag hur trött som helt så blev jag jätte sugen på smoothie, som tur är hade vi allt hemma (a) nu ligger jag här i min goooa säng och dricker en mumsig hallon/blåbär smoothie (a) Muums!

Annars så händer det inte så jätte mycket här, mamma ringde innan så vi bestämde att vi skulle åka in till stan i början av nästa vecka innan vi ska iväg till stockholm med klassen. Kommer bli sjukt skoj !! Två hela dagar i Stockholm med min och media klassen :D! Jag har nämligen hittat två jätte fina jackor som jag vill ha där så måste bara ha dom (a) kan lägga upp bild på dom sen när jag har dom :).

Snart så skulle Stoffe ringa med så får nog ta och fixa i ordning det sista som jag höll på med innan. Ligger lite kläder här och var nämligen, och nu så börjar efterlyst igen ;) haha .
Sov så jätte gott med er alla !!  Nattiiinnattt


(saknar min lilla älskling som är hemma hos mamma) "/  <3

tältning

Hej på er alla!
Guuv vad jag är seg, jag och killarna fick värsta konstiga iden för oss igår kväll. Vi kom på att vi skulle tälta på stuttsmattan. Så jag och Johan åkte iväg till sjövik mitt på kvällen och letade upp ett tält. Vi gick hem till två styckna jag aldrig har träffat innan som båda sa "det är du som är angelica va?", jag bara aah. Haha hur läskigt som helst för jag har aldrig träffat dom innan :p.
Tillslut hittade vi iallafall ett tält så vi var tillbaka hemma hos mig vid 23:00 tiden. Bäck svart var det men ändå lyckades vi få upp det. Var jätte mysigt förutom att man vaknade 700 ggr utav att det var så jädra kallt och att det hade regnat in vatten i tältet :s inte myss alls !
Efter att alla hade vaknat i dag så gjorde vi bara i ordning lite frukost och sen har vi inte gjort någonting annat än att kollat på en seeg serie på tv.
Så nu gick de precis och jag måste snabba mig för sa till lisa att jag skulle komma och vara med henne uppe i stallet innan hon skulle rida. Så nu måste jag hoppa i kläderna och kila iväg.
Ha d bra ! hörs senare :)

God morgon era sömntutor !

God morgon på er alla!
Hoppas ni har sovit riktigt gott , det har iallafall jag gjort. Jag vaknade redan klockan 8 men såg att det inte var någon sol ute så somnade om till 10 igen. Sen gick jag upp gjorde i ordning lite frukost, kollade klart på filmen som jag hittade på datorn igår; syskonen Baudelaires Olycksaliga liv. Såg den senast när den komut på bio men så hittade jag den igår igen så då var man ju bara tvungen och kolla på den en gång till (a). Sen annars så har jag bara planerat dagen lite. Tror det blir att vara med killarna vi ska bara få tag på Johan sen så får vi se vad vi hittar på  :).


(filmen, )

Joo en sak till har jag fått reda på att den 30 april så ska jag träffa en läkare och få akupunktur :s hjäälp. Haha nee men det blir säkert bra bara läskigt att veta att de ska sticka in massa nålar in en. Jag ska få det för jag har så himla ont i magen ibland så dom vi pratade med sa att det skulle hjälpa så vi får hoppas att det gör det med ! :).
Sen så har jag skickat iväg ett klaga mejl till min dansskola med, för kläderna som vi skulle fått för jätte längesen. Och nu är det bara 1 gång kvar så om dom inte har kommit tills nästa gång så vet jag inte vad man ska göra. Får hoppas att de skickar hem dom till en isåfall, för man betalar ju inte så mycket som vi har gjort och inte sen får det man betalar för.
Men men nu ska vi inte klaga mera här, de gör säkert så gott de kan iallafall :).

Har ni något förslag vad man kan hitta på en sådan här dag ?
Det är ju ingen sol ute bara massa moln så man kan ju inte lägga sig ute på gräsmattan och sola heller :/ men funderar på att gå ut och hoppa lite stuttsmatta. Hehe var riktigt längesen och såg att pappa hade sattit upp den nu igen ! :D.

Men nu ska jag kila måste ta på mig lite kläder, borsta plankorna och fixa frillisen lite :p haha.
Ha en riktigt hääärlig tisdag ! Byyee hörs sen! <3

nattinatt

Oj dagen bara flög förbi helt plötsligt ! :o
Känns som om det var för 5 minuter sedan jag satt i soffan och väntade på att komma på någonting att göra.
Men idag har jag iallfall vart och tränat det var sjukt skoj som vanligt, men nu är det bara 1 gång kvar "snyft". Och det värsta är att vi fortfarande inte har fått våra kläder som vi skulle fått de första veckorna :s, dom har haft en hel termin på sig nu, blir så himla trött på det. Så om de inte har kommit tills nästa gång så vet jag inte vad man ska göra man får väl ringa och klaga på dom som bara den så  kanske de snabbar på det hela lite mera.
Efter träningen sen så var det bara hem , duscha, la mig i sängen för var helt slut och här ligger jag kvar. Fast nu är jag jätte rastlös istället :/ :p.
Så jag tänkte ta och försöka sova lite istället :).

Morgondagen planer är faktiskt redan bestämda jag ska vara med jonathan, johan och jesper tror jag. Okej de är nästan bestämda, vi ska bara snacka med alla och komma på vad vi ska göra. Men tror det blir så iallafall :).
Hoppas ni har haft en underbar dag ! ,
Sov gott

God morgon!

Hoppas ni alla har sovit riktigt gott ! :)
Jag har precis fått i mig lite mumsig frukost och lite så.
Men har ni sett det är SOL ute ! :D jag måste bara kila ut och lägga mig lite, det ser hur härligt som helst ut (a). Så jag tar och lägger upp ett inlägg on dagens planer lite senare :) ha det underbart ! 

(gizmo ute i solen)

ikea<3

Nu ligger jag i min nya häärliga säng (a). Efter att jag hade kommit hem ifrån hoppningen så sa pappa att vi skulle åka iväg till ikea och kolla på en säng jag hade hittat som jag gillade. Så när vi väl var där så var den verkligen hur skön som helst så nu ligger jag här i den :p Ibland är föräldrar verkligen hur bra som helst ! :D
Den här blev det :

Annars så gör jag inte så mycket, kollar på filmen som är på 4an bara samtidigt som jag hittade en annan gamal film som jag tänkte att jag skulle ta och kolla på sen :).

Och på tal om någonting helt annat, jag har verkligen mått skit för det som hände mellan mig och min förra kille och det gör jag fortfarande. Men på något sätt känns det ändå som om jag börjar lyckas gå vidare nu. Det har ju ändå gått ett tag nu och så men jag har verkligen problem med att släppa människor jag en gång har lärt känna :/.
Det kanske är bra på ett sätt men det är sjukt jobbigt på ett annat, för just nu som det är vill jag bara vilja släppa honom som om han aldrig har funnits där. Men det kan jag bara inte göra :/. ussh ibland blir man verkligen galen på sig själv!.

Hoppas alla ni har haft en underbar dag iallfaall och nu är det dags att planera upp lovet med så man inte sitter hemma och ruttnar istället ;).
Kram och God natt ! <3

Söndag5april

Hej på er alla :)
Jag kom precis hem ifrån stallt var där redan vid 10 tiden i morse. Det var iiiis kallt att stå där ute och kolla på när alla som hade klätt ut sig hoppade. Men det var verkligen jätte skoj och vissa hade kommit på riktigt bra utklädnader. Särskillt fastnade jag för en som hade klätt ut sig och hästen till Zorro hur coolt som helst. Hästen hade på sig en svart cape och hade precis sådan där man som den riktiga har.
Efter att ha varit där i nästan 3 timmar blev det vääldigt kallt, tyckte det kunde varit så härligt väder som det var igår. Massa sol och 20 grader varmt, guuv vad häärligt det var ! : )

Nu annars så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog ligga här lite tills jag blivit varm för mina tår känns fortfarande som stora frusna is bitar :p.
Men sen så får man se vad man ska göra, man kommer nog på någonting :) Kanske bara ska ta det lugnt nu eller så får man ringa och kolla vad killarna har för sig och kanske åka hem till någon utav dem :)

Ha en underbar söndag ! ,


040409

Go kväll på er, snart börjar Robinsson !:D
Kvällens planer för min del blir att vara med Jonas så får vi se vad vi hittar på. Men vi kommer säkert på någonting skoj om bara pappa hinner gå innan han kommer annars kommer jag ju skämas ihjäl x) han håller på med massa för tillfället och sitter och skrattar åt hans egna skämt. Finns bara en sak att säg...vuxna alltså.. :p

Nu måste jag kila iväg och göra i ordning mig för han kommer om 10  min :o och jag sitter här i mys kläder och ny duschar haha om han skulle se mig nu så skulla han nog tro att han hade sett ett spöke (a).

Hoppas ni har / kommer ha en underbar lördag och söndag med ;) Själv så ska man upp klockan 8 i morgon för jag ska iväg på maskerad hoppning klockan 10 i morgon i stallet. Så vi får väl se hur det går för alla som har klätt ut sig och ska tävla.

Heejdå vi hörs !

lördag 4april

God morgon  !
Jag ligger i soffan och kollar på Flubber (a) haha den är på tv nu var verkligen sjukt längesedan jag såg den :p.
Annars om ca 1 timma så ska jag åka iväg till stallet och rida, längtar faktiskt även om jag har en väldigt jobbig häst för tillfället. Sen så har jag inte bestämmt så mycket mera som jag ska göra, kommer nog upp någonting senare får vi hoppas :).
Kommer en uppdatering om kvällens planer lite senare, nu måste jag läsa boken och se vad som händer med henne. Haha det är väldigt konstigt jag brukar hata (ordagtant) att läsa böcker, men denna har någonting speciellt så jag kan verkligen inte släppa den (a).
 Men ha en bra Lördag alla, och hitta på någonting skoj !! :)
puss


Fredagens kväll

Hejsan, här kommer lite uppdatering om gårdagen.
Pappa kom och hämtade mig från mamma vid 18:00 sen så kom Jonathan hem till mig, men precis bär han kom så skulle vi gå ner till ica och möta Johan och Jesper.
Så när vi väl var där nere så hade alla kommit utan Johan men istället så kom två utav mina gamla klasskompisar :S ussh säger jag bara! Fattar inte vad det höll på med de ställer sig och håller på som de är jätte fulla när de inte hade druckigt ett skit :s. Alltså fattar inte varför vissa människor gör så, men jaja det är upp till dom de :).

När Johan sen hade kommit och vi hade köpt allt vi behövde till grillningen så hade vi ett nytt problem. Vi hade bara 2 moppar, tre hjälmar men vi var 4 styckna. Hehe men det löste sig det med jag och Johan som hade moppar fick köra i omgångar :). Kvällen blev verkligen jätte lyckad sen, hur mysigt som helst att sitta där vid vattnet med en eld och grilla korv med bröd och annat gott!

(mobil bilder så lite suddiga)
Det var rätt svårt att hålla igång elden bara men en stund funkade det iallafall. Sen så började det bli jätte mycket dimma så vi bestämmde oss för att åka hem till mig istället och kolla på film. Och tur var det för när vi var påväg hem så såg man inte mer än 1 meter framför sig resten var jätte tjock dimma.
Men måste ändå säga en Riktigt lyckad kväll och början på ett lov !
Mina vänner är verkligen allt man kan önska :)<3

tredje april tvåtusennio

Hej på er alla !
Guv vad härligt det är att redan vara hemma och veta att massa är kvar och kämpar i skolan (a) haha jag var hemma redan klockan elva ! :D
Än så länge så har jag bara ätit lite mumsig pasta med en go sås ( kommer inte ihåg vad den heter ;) )
Men nu tänkte jag lägga mig i soffan med min bok och sen göra en riktigt god smoothie. Tänkte också visa er några bikinisar som jag har spanat in till stranden i sommar :).


Gillar dessa 4 riktigt mycket :) men vet inte vilken jag tycker är finast :o eller kanske är lite mer för den marin/vita :p hehe.

För er som bor nära gamlestan så är det freestyle jam vid danshuset, massa dans och annat skoj så rekomenderar er verkligen att gå dit om ni inte har något annat planerat. Själv så kan jag tyvärr inte gå :/ jag ska grilla med killarna, så ska verkligen inte klaga. Kommer bli sjukt skoj tror jag. Kan lägga upp lite bilder på det sen :).
Men nu ska jag göra latte och läsa boken min (a).

Ha en underbar dag alla ! ,


Torsdag

Bara 1 dag kvar till LOV!
Guuv vad härligt, idag var jag i skolan tills klockan halv 1 bara sen så åkte jag till tandläkaren i allingsås var menningen att jag bara skulle sätta fast en bricka på rällsen som hade lossnat men istället så bytte de tråden och allting så nu slipper jag åka tillbaka dit om 2 vec´.or (a).
Sen åkte jag bara iväg till stan och tränade, var riktigt skoj som alltid men sträckte ryggen :/. Som tur var är det inget allvarligt :). Har inte gjort någonting annars vart en rätt lugn dag, fast det behövs för man är helt slut just nu såhär innan lovet och allt. Och som inte det var nog så har vi bara 2 lektioner i morgon , så jag börjar 08:20 och slutar redan 10:35 !!.
Efter skolan så ska jag hem, packa för jag ska till pappa och sen på kvällen så ska jag och Johan, Jonathan och Jesper grilla vid en sjö i närheten :)kommer bli ett super bra sätt att börja hela lovet på.

Men nu ska jag hoppa i säng blev inte så lång elelr skoj inlägg idag men ska skriva ett i morgon när jag är lite piggare (a). God natt !

14 år till salu

Hej !
Alltså det är verkligen hemst hur männsikor kan vara mot varandra mamma hade beställt hem en bok som jag fick läsa den heter 14 år till salu den är verkligen hur gripande som helst och jag har inte ens kommit igenom en fjärde del utav boken. Rekomenderar verkligen att ni ska läsa denna ! Här är texten som står på baksidan utav boken så kan ni se lite vad den handlar om:

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?

14 år till salu är en viktig och angelägen bok. Det som hände Tessan kan hända vem som helst. I hennes värld fanns inga missförhållanden innan allt gick snett.

Det som gör den lite ännu mera "extra" är det att den är en sann svensk historia det får en verkligen att tänka efter detta kan ju nästan eller rättare sagt det kan hända vem som helst..


Blir så trött på mig..

Alltså jag fattar inte varför jag inte kan släppa taget eller varför jag fortsätter ge personer som sårar mig nya chanser hela tiden, på hopp att de ska ändra sig..
Det är idiotiskt gjort att göra det jag gör men jag vet inte hur jag ska lyckas gå vidare. Som min förra kille A jag vet att det var jag som gjorde slut pågrund utav att jag blev för rädd allt gick så fort, jag fick panik och samtidigt trodde jag inte att någon så sjukt underbar kille kunde gilla någon som mig.
Jag kan verkligen inte släppa taget om honom jag ångrar mig så himla mycket och mer för varje dag som går men sammtidigt vet jag att jag inte kan göra någonting mer än vad jag redan har försökt göra. Jag har pratat med honom och förklarade varför jag gjorde som jag gjorde och sa att jag verkligen gillade honom och ville försöka, men allt jag fick som svar var; hopp men jag känner inte detsamma. Det sårar mig så himla mycket! , varför kan jag inte glömma ? varför kan jag inte gå vidare ? vet inte vad jag ska göra, blir så himla trött på mig själv jag vill bara lyckas gå vidare, och leva mitt liv utan dessa hemska känslor inombords.
Om det finns någon som har råd på vad man kan göra för att gå vidare/glömma, så får ni gärna säga till.


RSS 2.0