29 juni

Söndag.
Sitter i soffan och kollar på tv lite. Vänta på att en ska ringa som jag har gjort hela kvällen nu, men som inte verka hända :/ men men vet inte vad man ska göra så är väl bara att hoppas på det bästa.
 
Idag har jag annars hjälpt pappa med trädgården. Sen så kom Johan hit så vi passade på att grilla lite och så bakade jag en kladdkaka. Har inte smakat på den ännu så vi får se om den är go i morgon eller inte.
Efter maten sen så gick jag och Johan ner till en badplats där jag bor och badade. Var hur gott som helst och inte ens kallt i vattnet! (som det alltid brukar vara där)  hehe.
Sen när han hade åkt hem så åkte pappa iväg och kom hem med min favorit glass (a) mums. Men det var inte allt, sen på kvällen så blev det också en promenad med Emilia. Hon är tillbaka ett tag i Sverige innan hon åker tillbaka till Prag i höst :/. Var hur skoj som helst att träffa henne igen. Blev en till glass och en vandrig runt precis överallt.


Emilia

Men nu ska jag ta och lägga mig och hoppas på att samtalet snart kommer innan jag blir tokig :/.
Sov så gott !

// A

27 juni

Torsdag.
Blev inget inlägg igår eftersom jag inte var hemma försen sent på kvällen. Men igår så var jag först hos mamma ett tag, kom en mäklare dit och kollade på huset eftersom vi ska sälja det nu. Efter det sen så åkte jag och Göran ner och köpte Tai mat (a) hur gott som helst var det !
Sen så kom pappa och hämtade mig och då åkte vi iväg och köpte blommor till en av rabatterna. Så när vi kom hem sen efter vi hade ätit lite mat så kom en kompis hit så vi började fixa rabatten, gick inte så jätte bra. Det började bra och slutade bra med, men där i mellan så hann vi med både mask och vattenkrig xD var inte det mysigaste ! :p. När vi var klara med den så kom pappa hem och hade köpt glass till oss, så vi tog med oss de ut på en promenix. Gick ner till en badplats med massa lianer. Hela kvällen slutade sen med en film det blev; Sunes sommar. Så himla bra ! speciellt Håkan alltså ;) haha.

Nu så är det bestämt på Måndag så kommer underbara Henric hit ! :D Det kommer bli toppen. Han stannar tills på Lördagen så blir nästan en hel vecka. Vi har inte bestämt vad vi ska göra ännu förutom en sak och det är bio. Ska se Ice Age 3 som kommer ut nu på onsdag ! Sen så ska jag jobba i två dagar med så då blir han ensam hemma. Men får se hur det blir :)
Kommer bli en underbart kul vecka ! 
 

underbaringen själv dåe :)

// A

25 juni

Torsdag.
Har inte hänt så mycket annat idag än dagarna innan :). Jag har först legat ute och haft det härligt hela morgonen. Sen så har jag mest tagit dagen som den kom. När mamma och Göran kom hem så åt vi jätte god sallad med kyckling och lite så. Sen så hade jag bakat kladdkaka så det blev efterrätten. Kladdkaka med hallon, apelsin och jordgubbar ! :D

Sen har jag också packat, åker nämligen till pappa i morgon. Och eftersom det skulle komma någon kille och kolla på huset i morgon så tänkte jag att det var bättre att ha packat och allt det där nu.


Mys ute i solen, åt fruktsallad med massa gott i, is kallt vatten efter som det var VARMT och sist men inte minst en riktigt bra bok;  Tillsammans andra boken , ska ta och köpa tredje nu innan jag åker ;).


Kladdkakan som jag bakade



Och lite bilder ifrån badet i går kväll :

Den lilla killen som springer där var han jag skrev om igår xD




Mysmys kväll !!

// A

24 juni

Onsdag.
När jag vaknade i morse så visade termometern 39.4 grader, trodde den skämtade med mig. Men sen när jag gick ut på altanen sen så var det verkligen hur varmt som helst. Så jag har inte orkat göra någonting alls idag typ :p. Eller jag har legat ute och blivit stekt och hinkat i mig flera lite vatten xD. Sen så kom en kompis hit sen på kvällen så vi åkte iväg och badade. Väl på badet så var det en liten jobbig kille som gjorde allt för att vi skulle hoppa i. Så vi tog båten och rodde ut på sjön istället och då började han ropa istället att vi skulle komma in och bada med honom :p haha. Sen så kom det mindre skoj, han tyckte jag var lite seg på att komma i vattnet (det var iiis kallt) så han började skvätta ner mig istället och så började världens vattenkrig xD.  
Men nu är jag hemma igen i varmen, det var verkligen is kallt att köra hem efter att man hade badat. Så nu ska jag ta och göra i ordning något gott att äta. Sen blir det nog film eller något annat mys :).



// A


23 juni

Tisdag.
Härligare dagar än de här som är nu kan man knappt önska sig. Man vaknar på morgonen, kollar ut genom fönstret och ser hur solen skiner, går ner och gör i ordning en jätte god frukost och sen sätter sig i solen och äter den. Efter det så ligger man i solen någon timma innan en kompis kommer hit och man åker till klipporna och badar (a). Det är precis vad jag har gjort idag. Har också lagat en jäätte god middag med färskpotatis som vart i ugnen, kött, sallad och en annan massa jätte goda saker, var nog det godaste som jag har ätit på rikigt länge !



Nu annars så har jag precis varit och tagit ett kvällsdopp med en kompis sen så när jag kom hem så tog jag och mamma en fika. Och nu sitter jag och håller på att fixa en del utav pappas födelsedags present, jag har nämligen en del model kort på mig så vi ska förstora upp ett utav dem och ge honom. Men sen så ska jag såklart ge honom någonting annat också :).




Har också ringt till min ridklubb och fått gruppbytet ordnat, så nu är det klart ska börja i en lite svårare än den jag går i nu så vi får se hur det går (a). Testade en i ungefär samma svårighet som den jag går i nu fast med en annan lärare och det tyckte jag inte var det roligaste för lärde mig inte så mycket. Så ska bli skoj att få lite att kämpa för istället :).

// A

22 juni

Måndag.
Jag är helt slut, har varit ute och gått långt över 1 timma.
Jag vaknade rätt tidigt idag redan vid 9 sen så gick det inte att somna om eftersom min katt satt bredvid på sängen och mjaua :p. När jag väl kom upp så var det hur härligt väder som helst. Så jag spenderade hela morgonen med att sola (a). Sen så kom en kompis hit så då passad vi på att äta glass, sola ännu mera, åt massa gottiheter och sen gick vi ut på den låååånga promenaden, hihi. Men när jag var hemma igen så kom mamma och Göran samtidigt, de hade vart och kollat på ännu ett nytt hus. Och de verkar gilla det rätt mycket så tror de kommer lägga bud på det, vet inte om jag gillar det eller inte. Är inte sånt hus som jag gillar men det är väl inte det fulaste heller så vi får se. Just nu vet iallafall inte vad jag hoppas på :s.

Lite bilder ifrån promenaden :

Haha, jag som kommer springandes

En liten cykel som vi hittade på vägen

Ännu en hemsk bild på mig :p



// A

lördags kvällen

Lördags kvällen tillbringade jag hemma hos Anneli och Erling. Det var massa folk där så vi passade på att gå dit med. Väl där så satt vi mest och pratade, åt lite lördags gott och så kollade vi på Andreas nya bil. Han hade köpt sin första egna bil nu när han fyllde 19. Men sen så skulle han iväg så var det inte lika skoj för då var det bara massa vuxna kvar och en liten 2årig tindra. Så jag gick hem istället och satte på en film och hade det mysigt hemma bara (a).


Lilla Tindra

Tindra & Andreas

Göran & Johannes

Johannes

Jesper

// A

29 juni

Vaknade inte försen vid 12 så hela dagen har gått vääldigt fort. Efter jag hade ätit frukost, duschat och gjort i ordning mig lite så tyckte mamma att vi skulle baka. Så Jesper satte igång med att baka chokladbollar medans jag och mamma gjorde kanelknutar. De båda blev hur goa som helst !




Hade ingen träning idag heller eftersom det är uppehåll i 2 månader nu så vet inte riktigt vad man ska hitta på, man brukar ju alltid annars ha fullt upp vid den här tiden :p. men man kommer nog på något :). Just nu så ligger jag och gosar med Gizmo, fast han ligger mest och sover så inte så jätte skoj, hehe. Men nu ska jag iallafall kila ner och bowla med de andra (a).
Ha d fiiint !

// A

19 juni



Såhär blev dukningen till midsommar maten, hehe blev lite mycket men det är ju bara midsommar en gång per år (a).
Efter all go mat så var jag så himla mätt att jag inte orkade göra någonting, så tog det bara lugnt tills det var dags för efterrätten som var en super god pannacotta med jordgubbar, mumsigt värre.
 Sen har jag inte gjort så mycket mera bara haft en lugn midsommar med familjen och lite så (a).

I morgon så blir det nog allum en snabbis för vill kolla på en sak h&m hade så hoppas den finns där. Vad som händer efter det får vi se, har inte planerat något och nu när träningen är över så har jag verkligen inget att göra :p haha men tänkte börja träna lite annat istället (a).

Ha en super bra kväll !
// A


Midsommar

Midsommar är nog bland de mysigaste dagarna på året. All go mat, mysiga kvällar ute och se alla små dansa runt midsommar kransen.
För mig blir det först middag hemma hos mamma med familjen och lite så. Sen så har jag inte bestämt någonting inför kvällen, ska antagligen bara vara hemma eller så ska jag iväg och träffa en person lite senare. Men vi får se vad det blir.

Hoppas ni alla får en underbar Midsommar iallafall !





// A


18 juni

Träningen igår gick jätte bra, var inte så jätte skoj vi hade gymkana. Menas att man delas upp i två lag och sen tävlar i olika grenar. Vet inte varför jag inte gillar det men har aldrig gjort det :p sen så hade vi också "vanlig" ridning så det var lite bättre. Så tråkigt nu bara när båda dansen och ridningen är över, har man liksom ingenting att göra :/.  
Lite kort ifrån gruppen innan :)

Söta lilla Ida

Just nu så sitter jag och skriver ett mejl till min ridskola om gruppbytet, så hoppas på det bästa just nu och att det finns plats i den gruppen jag vill gå i. :)
Hände inte så jätte mycket igår annars, jag var så himla trött efter träningen så jag och pappa åkte bara iväg och köpte lite frukt sen var jag bara hemma och tog det lugnt.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väntar på att pappa ska ringa bara. Men får se vad det blir, snart är det iallafall midsommar (a) och i morgon så åker jag hem till mamma.

// A


17 juni

Sov ut riktigt länge idag och sen när jag vaknade så var det sol ute (a) var inte lika varmt ute sen som det såg ut att vara men det gör inget bara det är sol.
Idag så ska jag iväg till stallet och träna ska även prata med de där uppe eftersom jag nog måste byta grupp till en annan igen. Pratade med mamma om den min tränare har sattit upp mig på nu och den ligger på så dum tid så ska se om jag kan byta till en annan som är på Lördags morgonen istället :).
Har inte planerat något mer än det idag så vi får se vad som mer händer, men i morgon så blir det nog stan igen. Hittade nämligen en jätte snygg sak som jag bara måste prova (a) kommer mer om den sen isåfall :).

Ska också försöka komma på någonting som jag kan ge pappa nu när han fyller år. Han bjuder ju med mig, min storasyster och hennes barn till Grekland bara för han gör det. Tänkte jag hitta något riktigt fint att ge honom, har en idé men inte helt säker än men vi får se :).


Nyvakna lilla mig, men det bjuder jag på ;)

// A

Tisdag

Ligger här hemma i soffan och kollar på fotboll, är Sverige som spelar mot Belarus. Känner mig hur hängig som helst så är väl antagligen påväg att bli sjuk nu eller något :/. Skulle inte förvåna mig om jag skulle bli det eftersom jag har klarat mig för många gånger när folk runt omkring har varit sjuka. Men får hoppas att jag inte blir det och bara behöver sova lite mer än vad jag har gjort det sista (a).
Ikväll så har jag inga planer alls så kommer nog bara vara hemma, vila och ha de mys och kolla på någon bra film :). Men i morgon så ska jag träna, ska rida i den gruppen som jag ska börja i nästa termin så vi får se hur det är där. Hoppas att det är bra och det tror jag att det är med :).
Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen ;) hehe.



// A


16 juni

Guv vad trött jag var i morse när jag vaknade, jag orkade knappt öppna ögonen. Men sen så ringde telefonen så var tvungen att kämpa mig upp och tur var det. För när jag svarade så var det pappa som ringde och sa att jag skulle jobba hos han nästa vecka. Iiih blev hur glad som helst eftersom det andra jobbet jag egentligen skulle ha nu inte blev av bara för att vi åker till Grekland snart. Men nu har jag nog två igen (a) ett nästa vecka och sen har jag nog ett annat i två veckor i slutet av sommarlovet.
Annars så kom jag precis hem ifrån mamma , var där och tog in posten och lite annat sånt där tråkigt :p. Skulle egentligen ha varit med Emil idag kanske som jag sa igår, men det blir det inte och tur är nog det så seg som jag har vait idag. Ska göra i ordning någonting att äta så man blir lite piggare (a).


En av rosorna som jag fick utav pappa (a)

// A


15 juni

Galet härlig dag idag !
Jag och Johan åkte ut till Styrsö som vi pratade lite om igår, eller vi hade egentligen tänkt åka till Vrångö men det blir det senara istället :).
Först så åkte vi in till Göteborg vid 1 tiden där vi först gick i lite affärer. Jag köpte bland annat de två bikinisarna som jag pratade om innan, var superfina !


Blev en brun och en vit med så blommor på

Sen så tog vi spårvagnen ut till Saltholmen där vi sen tog färgan över till Styrsö Bratten. Det var hur fint som helst och vi har galet tur med vädret ! Man kunde verkligen inte önska att det skulle bli bättre än vad vi fick det.






Sen på hem vägen så gick det väl lite sämre. Vi gick av vid ett ställe där de hade en liten pool för att hitta någonstans att äta. Men när vi väl var där fanns det verkligen ingenting förutom massa barer och det var inte det vi letade efter. Så vi hoppade på spårvagnen igen och sen när den stannade på ett ställe såg vi ett jätte mysigt ställe. Så i sista sekund hann vi av spårvagnen (a) haha.


Någon som hade kastat upp ett par skor

I morgon så får jag se vad jag hittar på, om inte Emil skulle jobba så blir det kanske att jag åker över till Öckerö och träffar han, men troligtvis så ska han det så jag får se hur dagen blir ::).

// A

Goaste kvällsmaten

Har precis ätit den godaste kvällsmaten, efter 1½ timmas lång promenad så gick vi hem och gjorde vofflor (a) hur gott som helst !
Nu ligger jag ner bäddad i sängen och är hur mätt som helst. Ligger och kollar på ett pogram om spöken, hatar egentligen program om sånt här eftersom man inte vet om man ska tro på det eller inte. Men ändå så kan man inte sluta kolla på det :p haha.
Men snart ska jag nog ta och lägga mig ordentligen för i morgon blir det först in till stan och köpa lite sommar saker. Sen så blir det spårvagn och båt över till Vrångö. Denna gången har de lovar bra väder med så vi får hoppas på det ! (a)

Nattinatt ,
// A


Kvällen är räddad...

Kvällen är räddad utav Johan, han ringde nyss och märkte att jag inte var på det bästa humöret så han kommer hit snart och ska försöka göra mig lite gladare (a). Vet inte riktigt vad vi hittar på men tror det blir att gå ut på en promenix upp till Gizmo och se hur han mår sen så får vi se :). Är iallafall glad att man har någonting skoj att göra ikväll. Och i morgon blir det nog en sväng till Vrångö med ! :))

Håller även på att fixar i ordning en ny header så om den blir bra så kommer den nog bytas ut inom kort mot den jag har nu.
Hej så länge!


Bild ifrån gårdagens promenad, var hur fint som helst var det  ! <3

// A

14 juni

Äntligen är det lite sol ute ! Men jag har ingenting att göra :/ skulle vart med en kompis men det blev inte av så nu har jag inga planer alls...
Men men, jag får komma på någonting, om annars så hittar ni nog mig nerbäddad i sängen med någon film och jordgubbar. Det är ju ändå söndag trotts allt. Och så ska jag nog åka hem till mamma en gång till och hålla Gizmo sällskap nu när mamma och Göran är ute med husvagnen.

Gizmo ♥



I morgon så tror jag att jag kommer åka in till stan en sväng. Har hittat två styckna bikinisar som jag har tänkt att köpa, ska även kolla på ett par örhängen.

// A  

Natt inlägg

Det fick bli ett litet natt inlägg eftersom jag inte har haft en dator i närheten försen nu :).
Efter jag hade kommit hem innan, ätit lite och så, så åkte jag iväg hem till en kompis för att lämna lite saker. Var rätt skoj förutom att jag träffade några jag verkligen inte hade lust med just nu. Inget illa menat så men vissa människor som man har umgåtts med på ett visst sätt sätter sina spår inom en ibland. Men sen så träffade jag också två jätte härliga killar, Daniel och David. Var riktigt skoj för senast jag träffade dem var flera månader sedan.
Efter det sen så gick jag ut och gick en promenas i över 1 timma och 40 min (a) hur härligt som helst och var jätte fint ! 
Lite bilder ifrån promenaden:






// A

13 juni

 Jag kom precis hem ifrån träningen. Vi hade hopptävlig som gick jätte bra och efter det så skulle vi ha omhoppning, som menas att man rider en bana så fort man bara kan. Gissa vem som vann (a) jag ! :D Hut glad som helst jag vann med tiden 1.34 min medans sen som hade snäppet sämre hade tiden 1.36 min så det var väldigt nära :).



Sen så duschade jag bara och satt och snacka med en kompis i telefonen när min mobil började ringa. Det var pappa så tänkte det var väldigt konstigt eftersom han var hemma men bara utomhus. Men när jag gick ut och kollade så satt han på taket medans stegen låg på marken xD haha guuv vad jag skratta det såg verkligen hur kul ut som helst !




Nu ska jag ta något och äta innan jag hungrar ihjäl här och sen så ska jag försöka komma på något att göra ikväll. Hörs sen !

// A

12 juni

Jag har verkligen hur tråkigt som helst och verkar inte finnas någon hemma och är dem hemma så verkar de inte vilja hitta på någonting. Hatar dessa dagarna, så sega att man inte vet vad man ska ta sig till :/.

När jag kom hem till pappa innan så fick jag ännu mera rosor, fick 3 styckna jätte fina parkrosor som var i eld färgerna. Sen så har det inte hänt något mer just nu så försöker jag bara få tag i en kompis men som inte heller svarar :/. Men snart börjar iallafall talang så lite mer posetivt kanske.
Hoppas iallafall ni har en bra fredag ! :)

// A

Sick of crying, tired of trying,
yeah Im smiling, but inside Im dying..


God morgon

Nu är jag vaken och uppe ur sängen. Det tog sin tid (a) för först så ringde mamma och väckte mig vid halv 10 tiden, var inte alls pigg då medans hon bara pratade på hur mycket som helst xD så efter det var jag iallafall vaken. Sen så kom Göran hem och hade köpt nybakade frallor bara för att få upp mig ur sängen. Och då var man uppe på några minuter, var hur gott som helst !
Går dagens middag blev jätte lyckad ! Var Egil som stod för maten så det blev fläskfilé med bacon lindat runt  som hade fetaost och soltorkade tomater i, och till det var de sallad, ris och sås. Verkligen jätte gott (om man bara räknar bort osten och tomaten (; )

Efter det sen så åkte jag hem till Jonas en liten stund. Vi kollade på en film bara och sen så cyklade jag hem igenom regnet igen. (Bilder kommer senare när jag har fått de utav Nicole)

Idag vet jag inte vad som händer, har inte planerat någonting mer än att åka hem till pappa lite senare. Hade egentligen planerat att åka in till Göteborg för att köpa lite saker till Greklandresan, ska bland annat köpa 2 nya bikinisar och lite annat bra att ha men det får bli någon annan dag. Känner verkligen inte för att ta mig ut i regnet nu så jag ska lägga mig i sängen istället och kolla på någon bra film (a) ha d fiint !


Rosen som jag fick från pappa

// A 


torsdag

Nu ska jag kila iväg alldels strax. Mamma kom hem för bara en liten stund sedan och hade med sig lite paket till mig bara för det var skolavslutning. Jag fick den här fina rosen


Sen så fick jag även två jätte fina linnen och ett fritidskort (a) så nu kan jag åka lite vart jag vill när jag vill ;)

Och som vanligt hade jag problem med att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig ikväll under middagen och så. Men det slutade iallafall med att det blev detta:


Det får iallafall duga :) H en underbar kväll !!

// A


11 juni

Hej, jag kom hem för en liten stund sedan ifrån Nicole. Var där och åt lite tårta och annat gott (a) hennes mamma tyckte nämligen att jag skulle vara där och fira istället för att vara hemma själv hemma innan mamma kom hem :).
Skolavslutningen var jätte skoj annars, vi hade först lite lekar med klassen med massa godis och gott som lärarna hade ordnat. Sen så skulle vi gå till gymnastiksalen för att ha själva "avslutningen" där det blev pris utdelning för olika uppsatser och så klart lite sommar sånger.
kommer massa kort senare för ska få de av Nicole sen men här kommer iallafall några:

rätt suddig bild på kläningen jag hade



Nicole

Rebecca och hennes kille

Just nu så sitter jag bara i soffan inne på kontoret och kollar på top model. Ska snart ta och försöka hitta någonting som jag kan ha på mig inför kvällen. Bäst att börja tidigt eftersom jag aldrig lyckas hitta någonting bra, men nu har jag iallafall en tanke om vad :p.
Kan ju iallafall inte bli värre än de mys kläderna jag hoppar runt i just nu, nämligen dessa mysiga kläderna (a)


haha (Y) känns sådär lagom snyggt, men man är ju bara hemma ;)

// A

Onsdag

Nu är jag redo för sista skoldagen, kläderna, skorna är bestämda så nu är det nog inget mer jag behöver tänka på förutom att komma upp ur sängen på morgonen, som kommer bli segt :p (a).
Annars idag så har det inte hänt mycket, jag och mamma har bara haft myskväll och firat lite för att 1an är över nu äntligen. Vi åt lite kyckling med potatis sallad och till efterrätt åt vi jordgubbar med mörkchoklad, drack latte och åt sån där 70% choklad med apelsin i, hur gått som helst (a). 
Efter det  så skulle jag bestämma kläderna till i morgon och det var nog det som tog längst tid, haha (laddar nog upp en bild på det i morgon). Kunde verkligen inte bestämma mig eftersom inget kändes bra :p ,men nu tror jag att jag vet iallafall.

I morgon på kvällen så blir det middag hemma hos Björn med massa som jag inte vet vilka riktigt nu men kommer nog jätte skoj iallafall ! Efter middagen sen så vet jag inte vad jag gör, antingen så blir jag kvar med dem eller så åker jag vidare till en annan kompis men det får vi se :).


Trötta lilla mig nu, så ska jag ta och hoppa i säng, sov så gott !

// A


10 juni

Hejsan ! Blir tyvärr inget med vrångö idag bara för det är så himla dåligt väder :/ hade verkligen varit skoj annars men vi ska ta det senare på lovet istället :D. Istället så vet jag inte vad som händer vi hade tänkt att kolla på ett café i björboholm var öppet men vi får se om det blir något med det också. Annars blir det att ligga i soffan, kolla på film och bara ha mys inne när det regnar ute (a).


Bild ifrån björboholm :)

// A

"picknick"

Sista skoldagen innan skolavslutningen idag så vi passade på att fira med lite gott. Blev en liten "picknick" med fotboll som utsikt, grymt skoj var det !
Här kommer lite bilder i från den,dock inte de bäste eftersom jag inte hade med mig kameran och fick ta med mobilen istället :



I morgon så bär det av till Vrångö, ska vara rätt fint där och har ändå inget annat för mig så jag och några kompisar tänkte att vi skulle passa på att åka dit :). Får bara hoppas att det inte regnar som de säger att de ska göra, men när vi kollade på bilder över just vrångö så skulle det iallafall vara uppehåll, så hoppas (a).

// A

9 juni

Woohoo, jag är LEDIG i morgon och på torsdag så är det skolavslutning ! :D

Jag har precis ätit lite mat blev så exotiskt som nudlar med bacon, haha.
Annars så hade jag sov morgon idag igen, började inte försen vid 10:10. När jag började hade vi teknik i hela 15 min, skulle bara fylla i en blanket och sen så fick vi sluta. Sen så var dagen nästan slut, hade betyg snack i kemi, fysik, samhäll, ma b, svenska och engelska, gick helt okej är inte besviken i något än såläng så ska inte klaga (a). 
Efter det sen så gick vi ut och spelade brännboll men klassen och lärarna. Blev sån där sista sak innan vi slutade. Var rätt skoj förutom att jag verkligen är sämst på att skjuta , haha man det bjuder jag på ;).



// A

7 juni

Idag har det inte hänt mycket alls. Har typ bara vart och kollat på ett hus med mamma och Göran, vi ska nämligen flytta om vi hittar något bra. Det vi kollade på idag var verkligen jätte fint så skulle gärna kunna flytta dit redan i morgon om det skulle vara så. Känns ändå skönt om vi skulle flytta, komma till något nytt och så :).
Annars så har jag bara varit hemma, har fixat i ordning två klänningar som jag kanske ska ha på skolavslutningen (inte bestämt mig riktigt än). Sen så har jag också målat lite, målade bland annat klart ett rum som vi skulle göra sen så ritade jag också färdigt en ros.


innan den var helt klar, är nog den tredje rosen jag har målat nu. Blev helt okej tycker jag :)



Men nu ska jag nog hoppa i säng, inte den bästa dagen idag om man säger så. Och bättre blev den ju inte heller...

// A

update 6 juni

Hann inte med att göra en update om kvällen igår så får ta och göra den nu istället. Efter träningen så hade mamma och Göran gjort i ordning jätte god 3 rätts middag, bara för det var nationaldagen. Var räkmacka till förrätt, kyckling gryta som huvudrätt och sen färska jordgubbar med glass till efterrätt, mumsigt !
Sen så hade jag fått ett sms utav en kompis som var påväg hit så det blev att vara med den. Vi gjorde inte så jätte mycket, skulle gå ner och köpa lite lördagsgodis men när vi väl kom ner så såg vi att allt var stängt. (Vi tänkte inte på att det var nationaldagen). Så istället så fick vi gå till statoil och handla.
Efter det så kom vi inte på något att göra men det slutade med att vi kollade på ice age 2. Haha så himla bra, antingen så har jag världens sämsta humor eller så var jag bara allmänt seg, för satt och skrattade som bara den (a).

// A


4 juni

Slutade skolan redan vid ett så jag och nicole tog tåget in till Göteborg. Där inne träffade jag Emil medan Nicole gick iväg och träffade Emy.
Jag och Emil gick sen och kollade på kläder och lite annat, jag hittade inget men han hittade ett par jätte snygga shorts :). Sen så gick vi och fikade på ett jätte mumsigt café !
As goo dag verkligen ! :)


Söta lilla Nicole medan vi väntade på tåget ! :D

// A


4 juni

Idag var det student som gällde, Magnus gick ut 3an. Vaknade rätt tidigt men hann inte göra så mycket mer än att fixa i ordning mig lite lätt innan en kompis kom hit och det var dags att kila iväg till skolan. Våran klass skulle hjälpa till med att bära bord/stolar efter att 3orna hade ätit sin lunch. Vi fick verkligen jätte go mat som tack så det gjorde man lätt :p.
Men innan det så gick vi iväg och köpte den här söta saken som jag skulle hänga på honom:


Det blev det här som åkte på, orkade verkligen inte ta på mig något speciellt (a)









// A

2 juni

Blev tyvärr inga skor eftersom affären inte hade öppet så vi får ta och åka tillbaka en annan dag igen. Istället så fick Nicole mig att åka med på "teknikfest" vid aspen. Så efter det att jag kom hem gjorde jag bara i ordning mig lite sen så åkte vi iväg dit. Det var helt okej vad dock iiis kallt för det blåste hur mycket som helst :/. Men var rikigt skoj iallafall och det är väl huvudsaken !








Hoppas ni hade en lika bra kväll som jag ! :)

// A


God morgon !

Hejsan, nu sitter jag ute på trappan och väntar på att Nicole och hennes mamma ska komma och hämta mig. Är rätt så varmt idag med men inte som igår. Men passade ändå på att ha lite "sommar" kläder på mig nu innan det blir för kallt igen.
Sen efter skolan så ska jag åka in till pappas jobb och vara där tills han slutar. Sen så ska jag och han åka iväg till en sko affär där de säljer provskor, så ska jag få välja ut ett par (a). Kommer nog bli en härlig dag !

Men nu måste jag kila kommer uppdate om vilka jag valde och lite mera sen :)


en mumsig frukost !

// A


RSS 2.0