5 maj

Tisdag.
Idag var det upp klockan 6 på moronen för att sedan vid halv 8 åka hem till Rebecca. Väl hos henne var vi så trötta så vi åt bara lite frukost sen så låg vi i sängen och halv sov båda två:p.
När klockan var 9:20 så började vi göra oss i ordning för att cykla iväg och möta matilda, så satte på oss de super heta regnkläderna, för det ösregnade ute sen så var det bara att cykla iväg.
När vi kom till skolan var det helt meningslöst att ha den första lektionen egentligen, för när vi kom dit (dock lite sen men men (a) ) så hade vi ändå nästan ingen lektion. Allt vi gjorde var att gick dit, hade uppropp sen så fick vi bara veta vårat betyg i Teknink och så var lektionen slut.
Sen kom det som var mindre kul, efter vi hade ätit lite så skulle vi iväg och cykla en sträcka som alla 1:orna gjorde. Det var inte speciellt jobbigt men det var hur segt som helt, fast som tur var hittade vi våra egna sätt att roa oss på. Vi sjöng alla möjliga sommarlåtar, fick kakor utav lärarna så cyklade runt och åt det xD haha och vet inte allt annat som vi kom på :p. Väl i mål sen så cyklade vi in till gråbo centrum och fikade lite men vi båda var så sega så cyklade hem nästan direkt och la oss i soffan, man var ju inte precis pigg efter att ha cyklat över 3,5 mil (a).


// A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0