23 juni

Tisdag.
Härligare dagar än de här som är nu kan man knappt önska sig. Man vaknar på morgonen, kollar ut genom fönstret och ser hur solen skiner, går ner och gör i ordning en jätte god frukost och sen sätter sig i solen och äter den. Efter det så ligger man i solen någon timma innan en kompis kommer hit och man åker till klipporna och badar (a). Det är precis vad jag har gjort idag. Har också lagat en jäätte god middag med färskpotatis som vart i ugnen, kött, sallad och en annan massa jätte goda saker, var nog det godaste som jag har ätit på rikigt länge !



Nu annars så har jag precis varit och tagit ett kvällsdopp med en kompis sen så när jag kom hem så tog jag och mamma en fika. Och nu sitter jag och håller på att fixa en del utav pappas födelsedags present, jag har nämligen en del model kort på mig så vi ska förstora upp ett utav dem och ge honom. Men sen så ska jag såklart ge honom någonting annat också :).




Har också ringt till min ridklubb och fått gruppbytet ordnat, så nu är det klart ska börja i en lite svårare än den jag går i nu så vi får se hur det går (a). Testade en i ungefär samma svårighet som den jag går i nu fast med en annan lärare och det tyckte jag inte var det roligaste för lärde mig inte så mycket. Så ska bli skoj att få lite att kämpa för istället :).

// A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0