Sjuk..

Hej!
Blää jag har blivit sjuk :( när jag kom hem till sverige så kände jag att jag började få ont i halsen och nu så är jag förskyld, ussh vill inte vara sjuk nu juee !  Men men finns inte så mycket man kan göra. Imon är det skola igen och med det menas maaasssor utav prov och läxor :/, just nu skulle jag verkligen inte klaga om jag fick några veckors lov till!.
Haha guuv vad jag klagar just nu, måste verkligen sluta med det :p

Igår annars på alla hjärtans dag så var jag först och tränade på morgonen sedan på kvällen så kom två kompisar hem till mig så vi spelade lite spel och hade en riktigt skoj kompiskväll bara :).
Haha och det roligaste var på kvällen/natten då J var nära att bränna ner mitt hus, han skulle värma oboy i micron men så hade han tryckt på massa knappar innan och råkat ställa in grillen på den. Så när han satte in den i micron så började hela micron att ryka, luktade hur äckligt som helst xD  !! haha men som tur hann vi ta ut den innan det började brinna :p.
Sen så skulle vi kolla på en film och när vi hade startat allt så skulle jag släcka lamporna med hjälp av en liten fjärkontroll men istället så tåckade jag stänga av hela tv och allting. Mammas kille hade nämligen lagt in tv och datorerna på den nu med, så det var bara att börja om ifrån början med allt :p.

Hoppas iallafall att ni hade en jätte bra kväll ! :) <3
Nu ska jag kila och göra i ordning mer te mot min hals, ha d så bra hörs senare :)

hehe denna "fina" alla hjärtans dag bilden fick jag av en kompis, :p och passar rätt bra ändå för rätt trött på kärleken just nu den verkar ändå aldrig vilja gå så bra som man önska att den gjorde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0